Криптовалюта Shiba Inu випереджає ETH та DOGE в рейтингу Robinhood

Криптовалюта Shiba Inu випереджає ETH та DOGE в рейтингу Robinhood

Shiba Inu випереджає ETH та DOGE, щоб забезпечити друге місце в Топ-10 приросту Robinhood

Лідер криптовалюти на тему собак Shiba Inu (SHIB) забезпечує друге місце в списку топ-10 криптовалют з найбільшим щотижневим ростом на Robinhood.

За даними, Shiba Inu посіла друге місце після реєстрації стрімкого зростання ціни на 6,7% за останній тиждень. Shiba Inu виявилась позаду Uniswap (UNI), яка стала лідером щотижневого росту на Robinhood з підйому ціни на 14,6%. #ThisWeekInCrypto і повний список криптовалют доступний за посиланням: https://t.co/B41xoSGKG8

Бачимося у червні. pic.twitter.com/4eX3Z2Lx3K

— Robinhood (@RobinhoodApp) 31 травня 2024 Shiba Inu перевершує BTC, ETH та DOGE

Проте, Shiba Inu все ще перевершує інші відомі криптовалюти, перераховані в списку активів на Robinhood, включаючи Aave (AAVE), Chainlink (LINK), Ethereum (ETH) та Bitcoin (BTC).

AAVE, LINK та ETH увійшли до п`ятірки після зростання ціни на 5%, 2,9% та 2,5% відповідно за останній тиждень. Крім того, Bitcoin посів шосте місце в рейтингу приросту, опублікованому Robinhood.

Найбільша криптовалюта за ринковою капіталізацією зафіксувала щотижневий ріст на 1%, за яким слідує Compound (COMP), яка зайняла сьому позицію в списку лідерів Robinhood зі зростанням ціни на 0,7%.

Інші криптовалютні активи, такі як Tezos (XTZ), Litecoin (LTC) та Dogecoin (DOGE), з`явилися в Топ-10, незважаючи на те, що тиждень завершили з від`ємним змінним цін на -0,6%, -1,3% та -2,5% відповідно.

Діяльність ціни Shiba Inu

Тим часом, оцінюючи його останні рухи ціни, витіснення Shiba Inu на другу позицію в щотижневому списку лідерів приросту на Robinhood може вразити кількох учасників ринку.

Shiba Inu почала тиждень повільним темпом, з одиницею SHIB, яка торгувалася нижче $0.000025. Ціна токена на тему собаки коливалася між $0.000025 та $0.000027 протягом більшості тижня.

Цікаво, Shiba Inu нарешті отримав свій великий прорив 29 травня, коли його ціна зросла до майже $0.00003, витіснюючи SHIB в Топ-10 криптовалют за ринковою капіталізацією. Спостерігачі на ринку приписали раптовий ралі кільком факторам, одним з яких була підтримка легендарного боксера Менні Пакьяо SHIB.

Тим часом, SHIB втратила майже всі прирости, зафіксовані 29 травня через останню атаку на ринку. За поточної ціни $0,00002524 SHIB піднялася на 2,74% за тиждень і на 16,4% протягом останнього місяця.

Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
📈 Ринок стейблкоїнов зростає вражаючими темпами, додаючи $1B за шість днів. Tether та USDC показують стабільний ріст, але USDE втрачає позиції. Деякі менші токени також показують активність. Чи продовжиться цей тренд? 💰 #стейблкоїни #ринок 🚀
Переглянути
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Worldcoin (WLD) ціна падає через реалізацію токенів Three Arrows Capital і Alameda Research. Ціни коливаються через постійні продажі інвесторами. Ринок залишається вразливим. 📉⚠️
Переглянути
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен випустив токен CATI та запустив ігри Air War та Merge Restaurant, підвищуючи розваги та інтерактивність в екосистемі. успішний випуск токена та гри принесли значний дохід та підтримку спільноти. Нові ігри обіцяють захоплюючі геймплей та інновації. 🚀🎮🍲
Переглянути
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Dogecoin засновано у 2013 році Біллі Маркусом. Той продав свої монети і невідомо, чи їх тримає зараз. Маркус також тролить Bitcoin після оголошення Джерома Пауелла про зниження процентної ставки. BTC відновив свою ціну після падіння. 🪙📉📈
Переглянути