21Shares викидає Ark з ETF Ethereum: поправки від компаній

21Shares викидає Ark з ETF Ethereum: поправки від компаній

21Shares викидає Ark з ETH ETF, так як решта заявників виконують термін прийому SEC

Шість компаній оновили свої реєстраційні заяви S-1 на спот Ethereum ETF 31 травня, і, зокрема, 21 Shares помітно вилучила Ark Invest зі свого подання.

Відповідне подання перейменовує `Ark 21Shares Ethereum ETF` в `21Shares Core Ethereum ETF.` Також усуває усі згадки про Ark Invest зі свого тексту, тоді як попередні подання описували Ark Invest як субадвізора фонду.

Ark Invest не висловлювався щодо змін. Інші деталі поправок

  • Bitwise, Fidelity, Invesco Galaxy, VanEck та Franklin Templeton також подали поправки.
  • У поправці Franklin Templeton включено 0,19% спонсорської комісії, зробивши її першим емітентом, який вказує відсоткову спонсорську комісію.

Аналітик ETF Bloomberg Ерік Балчунас зауважив відсутність `війни комісій` серед заявників порівняно з конкурентоспроможно зниженими комісіями та тимчасовими знижками, що пропонувались для спот Bitcoin ETF перед запуском.

У поправлених поданнях підтверджується, що компанії, які беруть участь в кожному фонді, не будуть займатися стейкінгом. Поправки також спочатку забороняють створення та викуп у натурі, але визнають можливість таких транзакцій в залежності від майбутнього регулювання.

Деякі подання зазначають або повторюють початкові виручені від продажу насіння. Багато вказують на символи тікерів вперше. Попередні поправки

Схвалення SEC 19-b4 подань 23 травня наблизило спот Ethereum ETF до реальності, і експерти передбачають запуск до кінця червня.

BlackRock був першим, хто подав поправку до свого фонду iShares 29 травня. Вона додала кілька деталей, таких як обсяги закупівлі насіння, додаткові партнери та максимальні спонсорські комісії на фіксованих рівнях. Grayscale подала поправку до свого заявлення S-3 30 травня.

Останні поправки означають, що всі потенційні емітенти спот ETH ETF виконали кінцевий термін SEC на кінець місяця. Регулятор тепер висловиться з приводу заявок, що може вимагати подальших поправок, перш ніж фонди зможуть нарешті запуститися.

Балчунас очікує, що процес займе кілька тижнів, а запуск фондів запланований як можна швидше, не пізніше 4 липня.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути