Ефіріум після затвердження ETF виходить переможцем на ринку

Ефіріум після затвердження ETF виходить переможцем на ринку

Ефіріум, як виявилося, є переможцем на ринку після затвердження ETF. Хоча Біткоїн мав проблеми після запуску спот-ETF, Ефіріум виділяється з-поміж альткойнів.

У своєму останньому тижневому звіті Glassnode, аналітична фірма з вивчення on-chain даних, розглянула, як Біткоїн, Ефіріум та альткойни виступили один проти одного на останньому етапі.

У цілому, за останній рік, сектор криптовалют наростає пропорційно з появою запитів BlackRock щодо їх ETF.

Слідуючи із зростанням спекуляцій про запуск різних спот-ETF, активи почали зростати, оскільки з’явилася довіра до їх затвердження.

`Ринковий капітал Біткоїна збільшився на 68,8% з моменту подання BlackRock документа про їх ETF, і ринковий капітал альткойнів зросли на 68,9%`, – йдеться в звіті. `Але Ефіріум показує менше динаміки впорівняно з альткойнами, відстаючи на 17%`.

Далі Glassnode розповів про `ринкову домінантність` цих активів, яка вимірює відсоткову частку, яку вони займають у загальній капіталізації сектора криптовалют.

З моменту обвалу FTX в листопаді 2022, домінантність Біткоїна дуже зросла. Однак, БТК не зайняв долю Ефіріуму, оскільки домінантність другої за розміром монети в основному залишалася на місці. Замість цього, альткойни та стейблкоїни втратили свою домінацію на користь Біткоїна.

Spot-ETF БТК отримала затвердження в цьому місяці, але ця подія виявилася реакцією sell-the-news для активу. Тепер, в епоху після ETF, на ринку з’являється новий наратив у формі спот-ETF Ефіріуму.

`Незабаром після затвердження Bitcoin ETF, кілька емітентів подали або висловили готовність підтримати спот-ETF для Ефіріуму`, – зазначає Glassnode. `Хоча отримання затвердження для ETF на ETH може бути складнішим через те, що SEC, можливо, вважатиме Етер більш інвестиційним контрактом, ринки виразили оптимізм`.

Як показує нижче наведена діаграма, домінантність Ефіріуму проти Біткоїна зросла.

Ефективність цього показника зростала для ETH останнім часом.

Як показує графік, домінантність Ефіріуму на ринку відносно Біткоїна зросла приблизно на 2,9% з моменту отримання затвердження спот-ETF БТК від SEC США.

Альткойни також зросли за цей період, але вони не змогли догнати Ефіріум, оскільки Еф зазвичай випереджав їх.

У загальному, Ефіріум заробив 4,2% у глобальній домінантності. `Це робить ETH найбільшим переможцем на ринках після запуску ETF`, – пояснює аналітична фірма Glassnode.

На момент написання, Ефіріум торгується приблизно на рівні 2 230 доларів, збільшившись на 1% за останні 24 години.

Хоча Ефіріум дещо впав в останні декілька днів.

Заглавне зображення: Bastian Riccardi на Unsplash.com, графіки: TradingView.com, Glassnode.com

Відмова від відповідальності: ця стаття надається виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думку NewsBTC про можливість купівлі, продажу або утримання будь-яких інвестицій, а також носить ризики. Вам рекомендується провести власне дослідження, перш ніж приймати будь-які інвестиційні рішення. Вся інформація, надана на цьому веб-сайті, надається на ваш власний ризик.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути