Закупівля кита Ethereum та нереалізований прибуток

Закупівля кита Ethereum та нереалізований прибуток

Кит Ethereum отримує величезний нереалізований прибуток

ETF Ethereum мали великий вплив на загальну криптовалютну індустрію ще до їхнього приходу. У цьому відношенні кит мудро здобув значний прибуток, купивши токени $ETH за допомогою $USDT до новин щодо спотових ETF Ethereum. Відомий постачальник статистики на ланцюжку блоків Lookonchain розкрив цей розвиток на своєму акаунті в соціальній мережі X.

Перед новинами про ETF Ethereum кит витратив 26,67 млн $USDT на покупку 8 733 $ETH по ціні $3 054,56 і має нереалізований прибуток близько ~$6 млн.

Після затвердження #SEC форми 19b-4 для ETF Ethereum кит купив токени вартістю $24,7 млн від токенів екосистеми Ethereum і має нереалізований прибуток близько ~$1,1 млн.

...

Кит використовує $USDT для покупки значної кількості $ETH

У своєму останньому пості, платформа оприлюднила статистику щодо цього руху, зазначивши, що кит витратив майже 26,67 млн $USDT. Відзначилося, що кит використав вказану вище суму в топовій стейблкоіну на покупку $ETH. Крім цього, Lookonchain також підкреслило, що кит купив майже 8 733. За даними платформи, кит придбав відповідні токени за середньою ціною до $3 054 за монету.

Lookonchain також розкрило, що кит зробив цей розумний крок навіть до новин про майбутні ETF Ethereum. Під час покупки такої великої кількості монет ETH, кит, ймовірно, мав намір здобути значний прибуток. Таким чином, кит ефективно виконав план для отримання великого прибутку в обмін.

...

Кит Генерує $1,1 млн нереалізованого прибутку після затвердження ETF Ethereum

В результаті впровадження цієї стратегії кит отримав величезну суму нереалізованого прибутку. Аналітична платформа висуває твердження, що кит успішно зібрав до $6 млн у терм нереалізованого прибутку. Після покупки новини про затвердження ETF Ethereum додали багато до генерації прибутку для кита.

Це важливий крок для подальших напливів в ETF Ethereum. Таким чином, кит зробив приблизно $1,1 млн нереалізованого прибутку. Після цього він вніс у Binance 19,75 млн токенів $USDT. Також він вилучив 4,04 млн $LDO, 684 364 $UNI, 250 969 $FXS, 82 041 $ENS, і 52 623 $AAVE монети.

Бикові сигнали: Чи Eth може очолити ринок?
Бикові сигнали: Чи Eth може очолити ринок?
Ethereum бере лідерство, підтриманий биковим настроєм та припливом до ETF. Ціна зростає, ринковий капітал збільшується. Технічно - перепроданість, але має підтримку.Переживає динамічну фазу з підвищеним інтересом ринку. 🚀📈
Переглянути
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути