Зниження курсу Ефіру на 4% після схвалення ETF в США

Зниження курсу Ефіру на 4% після схвалення ETF в США

Ефір знизився на 4% безпосередньо після історичного схвалення в США біржових фондів із спотовим Ethereum (ETF) учора.

Багато вірили, що схвалення спотових ETF в США буде бульовим подією для другої за розмірами криптовалюти у світі. І це може бути так. Але у годинах, що настали після схвалення В Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) США, ціна Ефіру мало змінилася - піднялася лише на 1%.

В момент схвалення, Ethereum стояв на рівні $3,840, але зараз впав на 3.6% до $3,701, за даними CoinGecko. Це зниження було навіть більш помітним протягом останніх 24 годин, впавши на 6% з $3,926, коли з`явилася новина про схвалення.

Це типовий приклад `купуй чутки, продав новини`, оскільки ціна Ефіру зросла на 9% у хвилини після чуток про те, що схвалення ETF було неминучим. Тепер, коли новину підтверджено, ринок почав реалізовувати прибутки.

Після схвалення спотових Bitcoin ETFs в січні, Біткоін побачив схожу динаміку. Вранці після схвалення, біткоін впав близько 6%, а потім знизився на 12% протягом наступного тижня. Загалом, BTC не повернувся до ціни, що була у день схвалення ETF-фондів, аж після повного місяця волатильності.

Але коли це сталося, він розпочав стабільне зростання до нового історичного максимуму, оскільки обсяги з 10 спотових Bitcoin ETFs потрапили на ринок.

Британський міжнародний банк Standard Chartered передбачив, що як ETH, так і BTC вибухнуть вгору після схвалення Ethereum ETFs.

`Схвалення ETH ETF додатково уповноважить сектор, тому і буде позитивним для BTC також`, - сказав дослідник цифрових активів в Standard Chartered Джефф Кендрік, додавши, що `він очікує свіжого історичного максимуму в BTC до кінця тижня`.

Якщо це буде траплятися для Bitcoin, то це може не статися найближчим часом. BTC наразі втратив 3.5% за останні 24 години.

Відредаговано Стейсі Елліот.

Бикові сигнали: Чи Eth може очолити ринок?
Бикові сигнали: Чи Eth може очолити ринок?
Ethereum бере лідерство, підтриманий биковим настроєм та припливом до ETF. Ціна зростає, ринковий капітал збільшується. Технічно - перепроданість, але має підтримку.Переживає динамічну фазу з підвищеним інтересом ринку. 🚀📈
Переглянути
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути