1) Ethereum-кит переклав 86 ETH на Coinbase.
2) Оптимізм навколо Ethereum ETF зростає.
3) Кити та співзасновник Ethereum роблять великі переклади.

1) Ethereum-кит переклав 86 ETH на Coinbase. 2) Оптимізм навколо Ethereum ETF зростає. 3) Кити та співзасновник Ethereum роблять великі переклади.

Адреса Ethereum-кити, яка раніше була сплячою, переклала 86 ETH, що оцінюється у $325,535, на велику американську криптобіржу Coinbase.

Цей кит, ідентифікований за адресою гаманця `0xCc60`, спочатку придбав Ethereum під час Genesis Block як учасник ICO, де токен оцінювався всього в $0.31. Тепер ця кількість токенів дорівнює $325,160, а ціна Ethereum становить $3,850.

Ця значуща транзакція співпадає зі збільшеним очікуванням навколо наближеного рішення щодо Ethereum ETF. За останні дні оптимізм щодо сприятливого результату зросло, що призвело до зростання ціни Ethereum на понад 23% з початку тижня.

Аналітики зараз оцінюють ймовірність в 75%, що SEC схвалить Ethereum ETF, додатково підкріплену нещодавньою взаємодією агентства з випусниками Ethereum на формі S-1, реєстраційної заявці для цінних паперів. Крім того, біпартитна група законодавців закликала голову SEC Гарі Генслера затвердити ефірні ETF, додавши політичного тиску до регуляторного рішення.

Передачу кита можна сприймати як стратегічний хід для використання ринкових умов або просто як підтримку від тримача.

Проте, цей кит не є єдиним значущим гравцем, який робить кроки. Джеффрі Вілке, один із співзасновників Ethereum, відправив 10,000 ETH, оцінюваних приблизно в $37.4 мільйонів, на американську біржу Kraken. Ця транзакція є частиною серії великих перекладів Вілке, який перевів всього 24,300 ETH з початку 2024 року, що становить приблизно $75 мільйонів.

Бикові сигнали: Чи Eth може очолити ринок?
Бикові сигнали: Чи Eth може очолити ринок?
Ethereum бере лідерство, підтриманий биковим настроєм та припливом до ETF. Ціна зростає, ринковий капітал збільшується. Технічно - перепроданість, але має підтримку.Переживає динамічну фазу з підвищеним інтересом ринку. 🚀📈
Переглянути
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути