Шахраї намагаються обманути кредиторів Celsius Network

Шахраї намагаються обманути кредиторів Celsius Network

Celsius Network виявила потенційних шахраїв перед проведенням погашення кредиторами

Офіційна банкрутна крипто-кредиторська компанія Celsius попередила кредиторів про шахраїв, які намагаються обманути їх перед проведенням погашення компанією. У своєму недавньому повідомленні на X (раніше Twitter), Celsius радить користувачам, які отримали підозрілі повідомлення, звітувати про це на відповідну електронну адресу.

Пам`ятайте, що Celsius ніколи не буде дзвонити, надсилати електронну пошту або повідомлення з проханням надати свій пароль або код автентифікації. Якщо ви отримали підозрілі повідомлення, повідомте про це [email protected].

Таке попередження від Celsius з`явилося після того, як в компанії помітили кілька публікацій в Інтернеті, в яких обіцяли навчити клієнтів Celsius отримувати CEL капіталізацію від компанії. Більшість публікацій були створені незалежними блогерами на платформі Medium, онлайн-платформі для публікацій.

Одна з виявлених публікацій мала назву `Crypto Celsius $CEL Mastery: Claiming Your Share of the Bounty`. Ще одна була підписана як `Celsius Network $CEL Airdrop Full Tutorial: How to claim Celsius Network $CEL token? | by SOLWilliam571 | Jan, 2024`.

Усі ці публікації наразі були позначені на Medium як сумнівні. Під час спроби отримати доступ до них, з`являється повідомлення про помилку. Повідомлення повідомляє користувачів, що обліковий запис перебуває під розслідуванням або знайдено порушення Правил Medium.

Celsius Network завершила свою справу про банкрутство минулого листопада після того, як суд дозволив їй стати компанією з видобутку Bitcoin, належною кредиторам. План реорганізації також передбачав часткове погашення клієнтів, чиї рахунки були заморожені.

Останні дії Celsius в криптосередовищі свідчать про наближення процесу погашення. Це ще більше підозрює тих шахраїв, які намагатимуться обманути непідозрілих кредиторів, які бажають повернути свої кошти. Нове повідомлення від криптокредитора попереджає користувачів бути більш обережними, щоб уникнути потрапляння в такі шахрайські схеми.

Відомості, представлені в цій статті, носять інформативний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, зазначені внаслідок використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих в статті. Рекомендується читачам бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути