Популярний інвестор відправив $52 млн активів RNDR: свіжі прогнози Santiment

Популярний інвестор відправив $52 млн активів RNDR: свіжі прогнози Santiment

Santiment попереджує цих популярних інвесторів альткоїнів: може відбутися скидання на $52 мільйонів! У той час як за останні дні помітно зросло кількість Ethereum ETF, Santiment попередив інвесторів про популярний альткоїн штучного інтелекту RNDR.

Render Network (RNDR), одне з провідних імен у галузі штучного інтелекту, було предметом помітної активності китів та ухилу вгору зі своїм зростанням у останні тижні.

Заявивши, що на цей момент великий кит відправив 4,89 мільйона токенів RNDR на суму приблизно $52,1 мільйона на невідомий гаманець, Santiment повідомив, що цей переказ може призвести до потенційних коливань ціни RNDR найближчим часом.

На цей момент Santiment рекомендує тим, хто утримує RNDR, уважно стежити за ринком, оскільки можливі збільшення волатильності в майбутньому. Оскільки великі транзакції, здійснені китами, часто призводять до коливань цін. `Активність китів висока серед сектору штучного інтелекту, і Render не є винятком.

Відомий кит відправив 4,89 мільйона RNDR (на суму $52,1 мільйона) на невідомий гаманець раніше сьогодні, коли ціни коригувалися.

`Інвестори, що утримують цей актив, мають уважніше ставитися до збільшення волатильності.`

На момент написання RNDR продовжує торгуватися на рівні $10,55. 🐳 Активність китів була високою серед сектору штучного інтелекту, і Render не є винятком. Відомий кит відправив 4,89M $RNDR (на суму $52,1 мільйона) на невідомий гаманець раніше сьогодні, коли ціни коригувалися. Тим, хто утримує цей актив, слід очікувати збільшення волатильності. https://t.co/AIKq9INw1M pic.twitter.com/EG1Rd1HhcA — Santiment (@santimentfeed) 23 травня 2024

*Це не інвестиційна порада.

Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути
Новини: Terra Luna Classic вивільнила 726 мільйонів USTC
Новини: Terra Luna Classic вивільнила 726 мільйонів USTC
🚀 Terra Luna Classic вивільнила 726 мільйонів USTC з Anchor Protocol після міграції контрактів. Спільнота очікує виведення мільярдів LUNC та USTC. 🌌 #cryptonews
Переглянути