Прогнози Bloomberg: ETF Ethereum vs. Bitcoin ETF

Прогнози Bloomberg: ETF Ethereum vs. Bitcoin ETF

Дивовижні прогнози від аналітика Bloomberg: `Схвалення ETF Ethereum буде зовсім не таким як ETF Bitcoin`

За словами аналітика ETF Bloomberg Еріка Бальчунса, остання взаємодія Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) США з потенційними компаніями-кандидатами на ETF Ethereum на ринку spot свідчить про значні зміни в перспективах щодо можливих схвалень.

Наступними кроками буде схвалення форм 19b-4 та реєстраційних заявок S-1. Бальчунс відмітив, що через унікальний характер питання це може зайняти більше часу, ніж зазвичай. Після виконання цих умов може розпочатися торгівля.

`Перемога над можливим питанням схвалення - це найважливіше. Тепер це все про логістику та юридичні документи`, - сказав він.

На відміну від схвалень spot Bitcoin ETF, де SEC зустрічалася з потенційними емітентами впродовж тижнів перед ухваленням остаточних рішень, SEC почала зустрічі з потенційними емітентами Ethereum ETF лише днів за п`ять до кінцевого терміну рішення щодо ETF Ethereum компанії VanEck.

Незважаючи на обмеження часу, Бальчунс вважає, що процес може стати легшим. `Вони щойно завершили процес Bitcoin кілька місяців тому, тому буде багато копіювання та вставлення`, - сказав він.

У процесі створення Bitcoin ETF, емітенти, такі як BlackRock, запустили spot Bitcoin ETF з $10 мільйонами стартового капіталу, при цьому на лінію були пристроєні мільярди доларів. Проте Бальчунс сумнівається, що це буде випадок з Ethereum ETF, частково через втручання SEC в останній момент.

`Всі були досить оптимістичними під час процесу Bitcoin ETF, тому вони мали час. Зараз так не сталося`, - сказав він. Однак він не виключає, що BlackRock може щось швидко зробити.

Бальчунс також підтвердив свою думку, що попит на Ethereum ETF може бути нижчим, ніж на Bitcoin ETF. `Люди, яким це дійсно цікаво, можливо, вже мають ETH. І для випадкової категорії туристів, багато з них, можливо, задоволені Bitcoin. Це те, що вони знають найкраще`, - сказав він.

Аналітик оцінює, що Ethereum ETF можуть отримати від 10 до 15% активів, які отримують їхні колеги Bitcoin, що приведе ETF до рівня $5-8 мільярдів. `Для будь-якого звичайного запуску у перші роки, це досить гарно`, - він підсумував.

* Це не інвестиційні поради.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути