Фікель зробив великі ставки на Ethereum, очікуючи затвердження ETF

Фікель зробив великі ставки на Ethereum, очікуючи затвердження ETF

Криптотрейдер робить великі ставки на Ethereum, намічаючи затвердження ETF

Видатний криптотрейдер Джеймс Фікель здійснив останню угоду, яка свідчить про бичий настрій стосовно Ethereum в порівнянні з Bitcoin. Цей крок спричинив гадки щодо оптимізму Фікеля відносно потенційного затвердження Ethereum ETF від SEC.

Із тим як #SEC вимагає в Цінних біржах прискорити оновлення документів 19B-4 щодо $ETH #ETF, ймовірність затвердження $ETH #ETF значно зросла.

За даними від Etherscan, які були опубліковані криптоаналітичним ресурсом Lookonchain, Фікель позичив приблизно 350 Wrapped Bitcoin (WBTC) у розмірі $25 мільйонів від децентралізованої фінансової платформи Aave. Потім він обміняв їх на близько 6,905 ET. Цей крок свідчить про позиціонування Фікеля для потенційних прибутків в парі торгів ETH/BTC.

Lookonchain визнала, що тривають гадки про можливе затвердження Ethereum ETF від SEC. SEC закликала біржі прискорити оновлення документів 19B-4, пов`язаних з ETF на ETH, намічаючи можливий `зелений світло` незабаром.

Ця стратегічна рішення є частиною більшого патерну, де з моменту введення Bitcoin ETF, Фікель накопичив 2,741 WBTC ($150.3 мільйонів) і обміняв їх на 50,693 ETH за курсом 0.05408. Час і масштаб цих угод свідчать про обдуману ставку на зростання пріоритетності та цінності Ethereum, ймовірно, в очікуванні зростання, пов`язаного з ETF.

SEC інтенсивно розглядає файли Rule 19b-4 та S-1, необхідні для затвердження ETF Ethereum, оскільки ці регуляторні файли є критичними для включення ETF в списки на провідних біржах, таких як NYSE та Nasdaq.

Розглядаючи часову співвіднесеність дій Фікеля в порівнянні з процесом перевірки SEC, деякі аналітики вважають, що його торгові рішення ймовірно впливають на очікувані регулятивні результати.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникають в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, що стосуються компанії.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути