Кількість власників Ethereum в прибутку в середньому до $3,8 тис.

Кількість власників Ethereum в прибутку в середньому до $3,8 тис.

Ось кількість власників Ethereum, які знаходяться в прибутку, поки ETH піднімається до $3,8 тис.

Драматичний розквіт Ethereum (ETH) до зони ціни $3 700 поставив значну частину учасників криптовалюти в прибуток, значно підвищивши їхні інвестиційні доходи.

Згідно з твітом IntoTheBlock, 90% учасників ринку, які утримують ETH, знаходяться в прибутку, водночас решта 10% знаходяться в рівновазі. На момент написання, ні один власник ETH не зазнав збитків. 90% власників ETH у прибутку

Понеділок був насиченим торговим днем для ETH, оскільки актив піднявся на 10% за 25 хвилин, перейшовши позначку $3,150 та досягнувши $3,450. На момент публікації, криптоактив піднявся до $3,790, що свідчить про зростання на 22% за останні 24 години. Це значний ріст поставив більшість власників ETH в прибуток.

Показники Ethereum on-chain спостерігали подібні динаміки приблизно два місяці тому, трохи після апгрейду Dencun. Проте, криптоактив побачив значний спад. ETH втратив понад 11% протягом тижня та стабілізувався на рівні $3,500. Незважаючи на це, близько 89% власників активу були в прибутку.

Цього разу ефір піднімається на новини про можливий запуск біржових фондів, пов`язаних з Ethereum (ETF) у Сполучених Штатах, показуючи найвищий за останній рік рух за 24 години. Ethereum ETF на горизонті

Аналітики Bloomberg ETF Ерік Балчунас та Джеймс Сейффарт збільшили свої шанси на схвалення Ether ETF у цьому місяці з 25% до 75%, посилаючись на відгуки від кількох джерел та розмови, що Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) США може змінити свою позицію стосовно схвалення продуктів.

Якщо прогноз Балчунаса виявиться вірним, може відбутися потік подань від можливих емітентів Ether ETF у найближчі дні.

Крім збільшених шансів від аналітиків ETF, певні розвитки в уряді США сигналізують про позитивну траєкторію для ефіру на короткий термін. Палата представників та Сенат США недавно проголосували за скасування правила щодо антикриптової банківської діяльності, раніше установленого SEC.

Резолюція, яка отримала підтримку з обох палат, стала сюрпризом, оскільки широко вважається, що адміністрація президента Джо Байдена прийняла антикриптову позицію.

Тим часом, аналітики вважають, що ETH може досягти позначки у $4,000 протягом кількох днів, якщо ETF врешті затвердять. Такий рух може наблизити актив до розбиття його історичного максимуму в $4,891.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути