Грошова цінність 10K та 100K XRP при відновленні до $3,84

Грошова цінність 10K та 100K XRP при відновленні до $3,84

Ось скільки вартуватиме ваші 10K, 100K XRP, якщо XRP поверне $3,84

Гаманці, які мають 10K та 100K XRP, знаходяться в позиції для значних прибутків, якщо XRP відновить свій історичний максимум у $3,84.

XRP залишається улюбленим криптовалютним активом на ринку, похваляючись понад п`ятьма мільйонами власників. Ентузіасти криптовалют тримають XRP, щоб позиціонувати себе для значного майбутнього багатства. З ринком криптовалют у період биківського циклу, XRP є одним із активів, від яких очікуються значні прибутки для інвесторів.

Хоча ринок криптовалют вже пройшов першу фазу цього биківського сезону, лише декілька активів відновили історичні максимуми 2021 року, XRP стояв позаду. Це було виявлено у квартальних звітах по ринку криптовалют від Ripple. Звіт показав, що XRP отримав лише маргінальний приріст на 7% у останньому кварталі 2023 року. Тим часом, наприкінці першого кварталу 2024 року XRP зафіксував негативний зріст на 5%.

Фактично, XRP ще не пережив свою биківську фазу на ринку. Тим не менш, з Bitcoin, який відновив $67K після катастрофічного спаду, ринок криптовалют імовірно увійшов у другу фазу бігу биків, де XRP може здійснити помітний трюк після тривалого пасивного періоду.

У зв`язку з цим `The Crypto Basic` дослідив потенційну грошову цінність гаманців, що містять 10 000 та 100K XRP, якщо XRP відновить свій історичний максимум у $3,84 у цій другій фазі бикової лихоманки.

Як багато ваші 10K, 100K XRP вартували б з XRP за $3,84

З XRP торгується по $0.5089 на даний момент, на придбання 10K токенів XRP потрібно $5,089. Однак ця інвестиція буде варта $38,400, якщо XRP досягне піку в $3,84, що позначить суттєвий наближений в сім разів повернення.

Так само, припустимо, що придбання 100K XRP коштує $50,890 сьогодні, вартість портфеля розшириться до $384,000, якщо актив відновить свій старий історичний максимум. Шанси на те, що XRP відновить $3,84

Проте, XRP в даний час торгується на значно нижчому рівні від $3,84 із спадом понад 86,77%. Щоб скасувати цю широку різницю, XRP повинен провести ралі, що підніме його вартість на 654%.

Тим не менше, останнім часом XRP не показав такої продуктивності, яка вказувала б на можливість досягнення подібного зростання на 654% у найближчому майбутньому.

Тем не менше, незважаючи на недавню неефективність, спостерігачі на ринку впевнені, що XRP не лише відновить $3,84, але й підніметься в діапазон подвійних цифр.

Аналітик EGRAG недавно пропонував, що XRP може досягти $3,84 до вересня. Його пропозиція була заснована на історичному перетині 21-тижневого середнього значення на 2-тижневій діаграмі, що раніше вказував на биківські тенденції для XRP.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути