75% Ймовірність схвалення Spot Ethereum ETF SEC сигналізує можливу новину

75% Ймовірність схвалення Spot Ethereum ETF SEC сигналізує можливу новину

Фахівці бачать 75% ймовірність схвалення Spot Ethereum ETF, оскільки SEC сигналізує про можливу зміну

Аналітики збільшили ймовірність схвалення біржового фонду (ETF) Ethereum. Це зміна настроїв виникла на тлі поновленого оптимізму стосовно регулятивного схвалення від Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) США.

Цей крок сигналізує можливий прорив в тривалому пошуку Spot Ethereum ETF. Поновлений оптимізм щодо схвалення Spot Ethereum ETF

Ерік Балчунас і Джеймс Сейффарт, аналітики ETF в Bloomberg Intelligence, недавно оголосили, що вони збільшують ймовірність схвалення Spot Ethereum ETF з 25% до 75%. Балчунас пояснив причину їхнього поновленого оптимізму.

`Чуємо чутки цього дня, що SEC може змінити свою позицію на цьому все більш політичному питанні, тому всі поспішають. Проте, ми обмежуємо цю ймовірність на 75%, поки не побачимо більше, наприклад, оновлення подань,` - написав Балчунас у своєму акаунті X (Twitter).

За звітом, SEC запросила управляючих активами, які хочуть внести на біржу Spot Ethereum ETF, оновити подання 19b-4 перед дедлайном на цьому тижні. Цей крок викликав спекуляції та активність в галузі, оскільки учасники очікують на можливе схвалення.

Балчунас також посилався на заяву Нейта Герачі з ETF Store. BeInCrypto повідомляв, що Герачі передбачив `схвалення 19b-4 та потім повільне проведення S-1`.

Подання 19b-4 пропонують зміни правил, необхідних для внесення нових продуктів, таких як Spot Bitcoin або Ethereum ETF, на фондових біржах. Тим часом, форми реєстрації S-1 надають докладну інформацію про нові цінні папери, запропоновані громадськості, включаючи структуру фонду, управління та стратегію інвестування. Важливо зауважити, що емітенти повинні отримати схвалення для обох форм, щоб офіційно запустити ETF на ринку.

Проте, Сейффарт зауважив, що їхня збільшена ймовірність стосується лише `дедлайну на 23 травня для 19b-4`, імовірно схвалення Spot Ethereum ETF від VanEck.

`Може пройти кілька тижнів-місяців перед тим, як ми побачимо схвалення S-1 та живий Ethereum ETF,` - додав Сейффарт.

Цей розвиток подій є особливо цікавим, оскільки як Сейффарт, так і Балчунас зменшували свої шанси упродовж останніх місяців. Більше того, видатні особистості в галузі, включаючи Яна ван Ека, головного виконавчого директора управителя активами VanEck, висловлювали свій песимізм стосовно схвалення Spot Ethereum ETF.

Відповідно до цієї новини, ціна Ethereum (ETH) значно зросла. За даними BeInCrypto, ціна ETH зросла на 19,98% за останні 24 години. На момент написання, ETH тепер торгується за $3,676. Ефективність ціни ETH. Джерело: BeInCrypto

Оптимізм ринку поширюється на бета-версії Ethereum - альткоїни в екосистемі Ethereum, включаючи Polygon (MATIC) та Optimism (OP). Протягом останніх 24 годин ціни MATIC та OP зросли на 9,4% і 19,7% відповідно.

У цілому, ця зростаюча ймовірність схвалення наповнює ринок поновленим ентузіазмом. Стейкхолдери галузі уважно стежать за оновленнями, оскільки рішення SEC ще на межі.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути