CoolWallet партнерує з Orderly для On-Chain Perps

CoolWallet партнерує з Orderly для On-Chain Perps

CoolWallet партнерує з Orderly, щоб революціонізувати криптосвіт: представляє On-Chain Perps з до 50-кратним використанням кредиту

CoolWallet, відомий своїм інноваційним поєднанням апаратних та програмних засобів в мобільному підході до криптокошельків, віддає значний крок вперед, уклавши партнерство з Orderly Network. Ця співпраця має на меті представлення передової децентралізованої біржі (DEX), зосередженої на торгівлі постійними контрактами (perps) безпосередньо з кошелька користувача.

Цей крок не лише розширює можливості CoolWallet поза простими обмінами активами, але й вказує на його першу спробу у світі бірж perp DEXs, розроблену на відмінній мережі Orderly Network.

Ця інтеграція використовує передову омніпоточну інфраструктуру Orderly Network, призначену для торгівлі Web3 без дозволу, для поліпшення торгівельного досвіду для користувачів CoolWallet.

Поєднавши захисні функції CoolWallet з високопродуктивною торговельною структурою Orderly, користувачі зможуть відчути неперервне та безпечне торговельне середовище. Це середовище наслідує централізовані біржі (CEXs), але з додатковими перевагами прозорості on-chain та самостійного зберігання активів. Покращений торговельний досвід з новими функціями

Співпраця вводить кілька ключових функцій, розроблених для оптимізації торговельного досвіду для користувачів CoolWallet. Одна з найяскравіших можливостей – здатність займатися інтегрованою торгівлею постійними контрактами по всьому омніпотоці.

Тепер користувачі можуть торгувати постійними контрактами на різних ланцюгах з до 50-кратним використанням кредиту. Це сприяється захищеним, міжланцюжковими депозитами та виведеннями без потреби у традиційних методах мостінгу, підвищуючи як швидкість, так і безпеку транзакцій.

Більше того, користувачі CoolWallet скористаються спільною ліквідністю завдяки моделі ліквідності Orderly. Ця модель об’єднує всі заявки в одну книгу заявок, забезпечуючи достатню ліквідність та вужчі спрейди по різноманітних активах.

Партнерство також надає користувачам CoolWallet швидкості виконання, подібні до CEX. Інфраструктура Orderly Network оптимізована для торгівлі з низькою латентністю та високою частотою, дозволяючи оперативно виконувати угоди, забезпечуючи при цьому цілісність самостійного зберігання та операцій on-chain.

Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
OKX планує перезапуск біржі в США з новим додатком до кінця 2024. Новий продукт для американських користувачів з ACH переказами. Партнерства з банками у процесі. Нова назва, нові можливості, розширення географії обслуговування 🚀
Переглянути
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути