Неймовірний успіх sundayfunday.sol: від $SOL до $2.26M за 8 годин

Неймовірний успіх sundayfunday.sol: від $SOL до $2.26M за 8 годин

Інвестор перетворив 13 $SOL($2,275) на $2.26M всього за 8 годин, купивши #1DOL, успішний приріст у 993 рази! sundayfunday.sol - легенда!

Відзначимо, що це не перший випадок, коли sundayfunday.sol заробив на інвестуванні у криптовалюти. Більше того, він є найбільшим учасником попередньої продажу нової криптовалюти $BOME. На умовах попередньої продажу BOME він `інвестував` 421 Solana для покупки 1.43 мільярда BOME. На піку вартості криптовалюти він мав $40 мільйонів у токенах, роблячи його найбільшим одиночним власником BOME.

Його благородні стратегії тут не закінчились. Далі він обміняв 38,305 SOL на 530 мільярдів токенів BOME, що еквівалентно $7.66 мільйонів. Це навіть не близько до суми, яку він обміняв, і sundayfunday.sol все ще утримує велику кількість токенів BOME. На даний момент в нього є 894 мільярди токенів BOME на суму близько $10.5 мільйонів. Це зробило його найбільшим індивідуальним покупцем BOME.

Як зазначає Lookonchain, найбільш свіжий успіх sundayfunday.sol стався всього 8 годин тому. Інвестуючи 13 SOL, $2,275, в 242 мільйони 1DOL, він здобув близько $2.26 мільйонів. Це розділено за тридцять секунд негайно після. Завдяки зростанню вартості на ринку, всі токени швидко придбали. Успіх sundayfunday.sol надихає, але радять бути обережними

Декілька запалених інвесторів зараз думають про його можливості. Здатність ідентифікувати можливості в дуже ризикованих криптовалютних ринках, що надають дуже високий приріст інвестицій, зробила його міфом.

Тим не менш, такі інвестиції показують не лише можливості росту на власників криптовалют, а також ризики. Незважаючи на те, що історія sundayfunday.sol чудова, інвестори повинні розглядати його приклад. Вони також повинні проявляти обережність і проводити ретельне дослідження перед входженням на ринок.

Нарешті, sundayfunday.sol є відмінним прикладом того, як крипторинок може повністю змінити життя. Від інвестиції в $2,275 до зароблення $2.26 мільйонів за 8 годин, приклад sundayfunday.sol є надихаючим. Його успішний досвід з BOME та іншими інвестиціями зробив його визначною постаттю на ринку.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути