Технологія блокчейн для боротьби з шахрайством у ланцюжку постачання

Технологія блокчейн для боротьби з шахрайством у ланцюжку постачання

Vodafone та Sony борються з шахрайством у ланцюжку постачання за допомогою технології блокчейн

Субідії Vodafone (NASDAQ: VOD) та Sony (NASDAQ: SONY) використовують технологію блокчейн у своїй боротьбі з шахрайством у ланцюжку постачання, оскільки широке галузеве середовище шукає нові рішення для давніх проблем.

Pairpoint, спільний продукт партнерства між Vodafone та японською компанією Sumitomo Corporation, поєднався з Sensos для дослідження можливостей функції інтелектуального маркера на основі блокчейну. Sensos, запущена в 2022 році, є дочірньою компанією Sony Semiconductor Israel з значним досвідом в галузі, незважаючи на те, що вона працює менше трьох років.

Співпраця між Pairpoint та Sensos дозволить обом сторонам використовувати власні сильні сторони для запуску життєздатного продукту у найближчі місяці з метою революціонізації ландшафту ланцюжка постачання.

Вдосконалення ланцюжка постачання

На початку партнерство використовуватиме рішення відстеження Інтернету речей (IoT) від Sensos, яке використовує свій інтелектуальний маркер, для забезпечення ефективності процесів у ланцюжку постачання. Рішення, спільно з контрольною вежею на основі штучного інтелекту, дозволить збирати дані та видачу оперативних сповіщень клієнтам без збільшення операційних витрат.

Партнерство з Pairpoint введе блокчейн у суміш, щоб забезпечити прозорість та незмінність даних. Материнська компанія Pairpoint, Vodafone, зробила значний крок до зазначення блокчейну, відомо пропонуючи свою торгову платформу Digital Asset Broker з великими інвестиціями від Sumitomo.

Згідно з заявою, для забезпечення непідйомності логістичних транзакцій пропонується використання пристрою друкування датчиків понад основним рішенням Supply Chain Solutions від Sensos та платформою Pairpoint на основі блокчейну.

Всі гравці в просторі набрали багатий досвід в останні роки, і компанії-матери Pairpoint—Vodafone та Sumitomo—витратили майже 100 мільйонів доларів на дослідження блокчейну. Японська компанія Sumitomo випробовує води з токенізацією, тоді як Sony спробувала себе в блокчейн-іграх та метавсвіті.

Інтелектуальні мітки Sensos вже використовувалися у фармацевтичній галузі з Bayer, а також успішно інтегрувалися гігантом ланцюжка постачання DB Schenker. Експерти вважають, що взаємодія з DLT відкриє нові можливості для Sensos та покращить процеси у вертикалі ланцюжка постачання.

Дивитися Certihash Sentinel Node: Покращення кібербезпеки за допомогою блокчейну

Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
🚀 Пять елітних платформ з аірдропами: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync. Кожна пропонує вигідні умови для учасників. ⚡🔥 #криптовалюти #аірдропи
Переглянути
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути