Рекордне зростання обсягів торгів perpetual на Base

Рекордне зростання обсягів торгів perpetual на Base

Base встановив рекордне зростання обсягів торгів perpetual

Base є блокчейном з найбільш значним щомісячним та щотижневим зростанням обсягів торгів perpetual серед 10 найбільших ланцюгів за загальним обсягом заблокованого капіталу (TVL), за даними агрегатора даних DefiLlama. Цей щотижневий стрибок можна пояснити недавно запущеним децентралізованим обмінником perpetual (perp DEX) JOJO, який продемонстрував майже 75% зростання обсягів торгів за останні сім днів.

Більше того, JOJO домінував 61% обсягу торгів perpetual у Base протягом останніх 24 годин, перевищивши $95 мільйонів. Джотаро Куджо, співзасновник JOJO, поділився, що тут існує `доволі багато реальних користувачів`, які торгують perpetual контрактами.

`Я вважаю, що хтось фармить airdrops, оскільки кожен проект, який ще не запустив токен, змушує людей уявити, що вони роздадуть airdrops раннім користувачам. Але з наших результатів по ринковому мейкінгу, вони не просто витрачають свої торговельні комісії, вони заробляють гроші. Діяльність фермерів полягає в тому, щоб відкривати та закривати позиції, платити багато газових комісій та торговельних внесків, щоб зробити свій загальний обсяг торгів значним`, - пояснює він.

Куджо додає, що реальних користувачів бачать не лише на платформі JOJO, але й всьому екосистемі Base, і саме тому команда обрала їхню інфраструктуру для побудови perp DEX. Незважаючи на те, що Arbitrum та Blast мають більший обсяг похідних, Base пропонує зацікавлених користувачів, значну кількість TVL та швидкий ріст, він додає.

`Більшість активності на Base є реальною. Люди прийшли туди, щоб користуватися, а не просто фармити. Ще одне, що нам дійсно подобається, і ми вважаємо, що може створити лояльну базу користувачів на довгостроковий період, це сама Coinbase. Вони вклали багато роботи в те, щоб зробити Base легким у використанні: у них є дуже потужна інфраструктура, включаючи сиквенсори, міст, а також оракули. Вони також зробили багато речей, щоб зв`язати Coinbase з Base`, - додає він.

Крім того, JOJO наразі доступний лише на Base, і Куджо розкрив, що команда наразі не планує йти на багатоланчевість. Незважаючи на внутрішні обговорення серед команди, JOJO зосередиться на своєму розвитку на Base і побудує відносини всередині екосистеми.

`Ми хочемо зробити продукт корисним, сфокусуватися на дуже вузькій базі користувачів, щоб приділити багато уваги цьому, і це неможливо, якщо ми розгортатимемося на п`яти різних блокчейнах другого рівня. Як нова стартап, нам потрібно сфокусуватися та уникати багато шуму з зовнішнього світу`, - підсумовує Куджо.

Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
🚀 Пять елітних платформ з аірдропами: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync. Кожна пропонує вигідні умови для учасників. ⚡🔥 #криптовалюти #аірдропи
Переглянути
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути