Binance запускає Trading Rate Arbitrage Bot та Spot Copy Trading доступний для всіх користувачів

Binance запускає Trading Rate Arbitrage Bot та Spot Copy Trading доступний для всіх користувачів

Зламані новини!! Binance запускає Trading Rate Arbitrage Bot та повну доступність Spot Copy Trading

Binance має деякі новини для всіх криптотрейдерів на тлі поточного бичого ринку. Binance, провідна блокчейн екосистема, що підтримує найбільшу у світі криптобіржу за обсягом торгівлі, нещодавно представила Trading Rate Arbitrage Bot та зробила Spot Copy Trading доступним для всіх виправданих користувачів. Binance виконує запити спільноти щодо наступних продуктів.

В даний момент

Binance пропонує понад 120 000 активних торгових стратегій на своєму майданчику Trading Bots Marketplace. Платформа постійно покращує свій набір автоматизованих торгових інструментів, щоб задовольнити потреби своїх користувачів.

З цією метою деякими з найбільш популярних автоматизованих торгових ботів серед користувачів є Grid Trading для Spot та Futures, Rebalancing Bot, Auto-Invest, і Dollar-Cost Averaging (DCA).

Trading Rate Arbitrage Bot

Trading Rate Arbitrage Bot Binance - це торгівельний бот, який автоматизує стратегію арбітражу з Spot і Futures. Крім того, він усуває потребу користувачів вручну виконувати дві окремі угоди на державних та постійних ф`ючерсних ринках.

Арбітражний бот дозволяє трейдерам генерувати фінансові збори, стратегічно відчиняючи позиції постійних ф`ючерсів та забезпечуючи їх хеджування протилежними позиціями рівного розміру на ринку Spot. Ми віримо в надання користувачам більше вибору і постійно вивчаємо відгуки спільноти, щоб зрозуміти, чого хочуть користувачі. Наш Trading Rate Arbitrage Bot - це простий і ефективний інструмент для автоматизації для користувачів, які вже вручну використовують стратегії арбітражу. Його зручний інтерфейс означає, що більше користувачів можуть спробувати нові стратегії. Ми продовжуємо створювати торгові інструменти для наших користувачів і раді, що прийняття спільноти наш запуск Spot Copy Trading був дуже позитивним із понад 700 реєстрацій Lead Traders до цього часу.

Чого чекати?

Бот для арбітражу має можливість автоматично виконувати угоди як на державному, так і на ф`ючерсному ринках, уникнувши при цьому необхідності користувачам вручну управляти двома окремими торговими наказами на різних торгових інтерфейсах. Стратегії ботів для арбітражу будуть управлятися незалежно в кошельку торгових ботів користувачів, що дозволяє зручно відслідковувати їх продуктивність.

Бот для арбітражу дозволяє користувачам використовувати два типи стратегій:

Функціонал

Фінансові внески Binance грають важливу роль на криптовалютних ринках, забезпечуючи синхронізацію цін на державних та постійних ф`ючерсних ринках. Коли ставка фінансування є позитивною через бичий тренд, трейдери-буйники платять фінансову винагороду трейдерам-ведмедям. Навпаки, коли ставка фінансування є від`ємною через ведмежий тренд, трейдери-ведмеді винесуть фінансовий внесок трейдерам-буйникам.

Бот для арбітражу дозволяє користувачам використовувати два типи стратегій:

Як повідомила Binance, бот для арбітражу вже доступний на сайті Binance. Крім того, він буде доступний в додатку Binance 30 травня. Copy Trading тепер доступний для всіх виправданих користувачів.

Разом із офіційним оголошенням, Binance повідомляє, що функція Spot Copy Trading буде повністю доступна для всіх виправданих користувачів з 15 травня і надалі. Це відбувається після успішного введення функції для Lead Traders у квітні. З моменту реєстрації на Spot Copy Trading понад 70% активних Lead Traders заробили позитивний P&L, незважаючи на надзвичайно волатильний ринок і 11% зниження загальної капіталізації криптовалют на квітень.

Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
OKX планує перезапуск біржі в США з новим додатком до кінця 2024. Новий продукт для американських користувачів з ACH переказами. Партнерства з банками у процесі. Нова назва, нові можливості, розширення географії обслуговування 🚀
Переглянути
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути