Тріліони SHIB переведені: хто стоїть за цим?

Тріліони SHIB переведені: хто стоїть за цим?

Тріліони SHIB переведені: хто стоїть за цим?

Згідно з останніми данними від блоцчейн слідчих Whale Alert, протягом останніх 24 годин його боти відстежили великий обсяг мем-монет Shiba Inu майже на $40 мільйонів у фіаті. Ціна Shiba Inu відбиває масштабне зниження.

Дані, надані вищезгаданим джерелом, розкривають, хто стоїть за цією великою транзакцією SHIB. Тим часом, друга за розміром криптовалюта, заснована на мемах, SHIB, продовжує падати.

За останні 24 години вона втратила приблизно 7% своєї вартості, а з вихідними SHIB зазнав падіння в 13%, знизившись з $0,00000986 до поточного рівня $0,00000858.

🚨 🚨 4,276,568,835,013 #SHIB (37,950,271 USD) переведені з невідомого гаманця на невідомий гаманець https://t.co/Bw1yGOBvGw — Whale Alert (@whale_alert) 22 січня 2024 р.

Трильйони SHIB у русі

У недавньому дописі X/Twitter Whale Alert поширив інформацію про загальну кількість 4,276,568,835,013 мем-монет SHIB, які перейшли з одного блокчейн-адреси на інший. Відповідна сума у фіаті становить величезних $37,950,271.

Дані про перехід, надані вищезгаданим трекером криптовалюти, показують, що транзакцію ініціював один з внутрішніх гаманців голландської біржі Bitvavo, а потім він був переміщений на гаманець, пов’язаний з Bitvavo. Причиною цього може бути перерозподіл криптовалютних балансів криптовалютної торгової платформи.

Також нещодавно були помічені значні рухи SHIB, коли засновник Tron Джастін Сун придбав майже 80 мільярдів SHIB на біржі Binance та зняв його на холодний гаманець, разом з кількома іншими криптовалютами, включаючи LINK та FLOKI - конкуруючу мем-монету Shiba Inu. Анонімний `кит` знищує 100 млн SHIB

Одна з ключових осіб команди Shiba Inu, голова з маркетингу соціальних мереж Lucie, звернулася до платформи X/Twitter, щоб розкрити ім`я `кита`, який знищив упродовж останніх 24 годин 100 000 000 SHIB.

За даними Shibburn, загальна кількість мем-монет, переведених на `непотрібні` гаманці протягом цього періоду, становить 146,261,497 SHIB. 100-мільйонний кусок був найбільшим, який перейшов тут за одну трансферу. За словами Люсі у своєму твіті, всі ці мільйони SHIB були знищені на рахунок Twitter @theshibdream - видавця колекції Shib Dream NFT.

Дивовижно! Колекція NFT @theshibdream тільки що знищила 100 мільйонів $SHIB.

Дякуємо! 🙏🏼 #Shibarium 🔥 - 𝐋𝐔𝐂𝐈𝐄 | Shibarium ⛓️ (@LucieSHIB) 22 січня 2024 р.

В цілому, ці знищення, які відбулися з вчорашнього ранку, підняли щоденну швидкість знищення SHIB на 459,57%, зазначається на вебсайті Shibburn.

Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
Xandeum: Рішення для масштабування Solana та токен XAND
🌟 Xandeum готує рішення для масштабування Solana та токен XAND. Представлення відбудеться на конференції SOL Breakpoint 2024 в Сінгапурі. 🚀 #crypto #Solana #Xandeum #масштабування #токен
Переглянути
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Новий смартфон Solana Seeker: революція в web3
Solana Mobile випустила Solana Seeker - новий смартфон з поліпшеними характеристиками та інтеграцією штучного інтелекту. Попередні замовлення відкриті за $450, відправка у 2025 році. Ціна токена SOL зросла на 8,34% до $140,67. Солана заробила $70 мільйонів. Криптоспільнота підтримує новину. 🚀
Переглянути
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Назва статті: Прогрес у впровадженні смарт-контрактів на XRP Ledger: довіра є ключем
Крипто журналісти здивовані та радісні новини від Ripple CTO щодо смарт-контрактів на XRPL. Повільне впровадження та поетапний розвиток довіри. Ripple планує внести нову програмованість у XRPL у 2025 році. 🚀
Переглянути
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Зростання вартості транзакцій на Shibarium: що відбувається?
Shibarium вражає зростанням транзакцій SHIB та BONE на 2024%, що викликає занепокоєння серед користувачів. 🚀📈 #ShibaInu #криптоновини
Переглянути