Відмова у створенні ETF Ethereum: чому SEC може відхилити заявки?

Відмова у створенні ETF Ethereum: чому SEC може відхилити заявки?

Ось чому може бути відмовлено у створенні ETF Ethereum

Згідно з ймовірністю висловленою ведучим аналітиком ETF Джеймсом Сейффартом, все більше підтверджується, що Комісія з цінних паперів та бірж США може відхилити низку заявок на ETF Ethereum в травні, стверджуючи, що базова криптовалюта є цінним папером.

`Це не гарантія на те, що вони це зроблять, але я думаю, що це майже гарантує, що SEC хоча б розглядає це`, - додав Сейффарт.

Це сталося після того, як фінансовий юрист Скотт Джонссон висловив думку, що юридичний статус Ethereum має з`явитися в майбутньому наказі ETF агентства.

За словами Джонсона, SEC повинна надати `повідомлення про підстави для розгляду можливості відхилення`.

SEC стверджує, що не було доречним пропонувати пайові підтримки на основі товару, оскільки базовий актив є цінним папером.

Зауважимо, що це не була проблема, яку Bitcoin ETF виявили собі.

Після місяців відкладання вирішення питання, SEC повинна прийняти остаточне рішення щодо подання на ETF Ethereum компаній VanEck та ARK 23 і 24 травня відповідно.

Загальноприйнятою думкою в галузі є те, що ці заявки будуть відхиленими SEC через відсутність взаємодії з емітентами. Однак залишається нез`ясованим, яка саме буде причиною цього відхилення. За думкою Метта Хогана з Bitwise, продукти ETF Ethereum будуть відхилені через недостатність даних.

Крім VanEck та Ark Invest, ще декілька великих гравців, включаючи BlackRock і Fidelity, прагнуть запустити ETF Ethereum на місцевому ринку.

Як повідомлялося U.Today, Grayscale, яка забезпечила собі величезну юридичну перемогу проти SEC минулого року, недавно відкликала свою подачу `Троянського коня` на Ethereum futures. Це свідчить про те, що вона не має наміру розпочинати інше судове позов проти агентства.

SEC стикалася з позовом від прихильників Ethereum від ConsenSys через її спроби класифікувати лідируючий альткоїн як цінний папір. Однак Ларрі Фінк з BlackRock нещодавно заявив, що таке визначення не обов`язково запобіжить їм запуску ETF Ethereum.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути