Прогнози щодо затвердження Ethereum ETF SEC: роль Grayscale.

Прогнози щодо затвердження Ethereum ETF SEC: роль Grayscale.

Чи буде спад або зростання після рішення SEC щодо Ethereum ETF? Чи очікуваний поштовх для ETH прийде від Grayscale? Ось що...

Після того, як SEC затвердив спот-біткойн ETF в січні, всі очі були звернуті на спот-етериум ETF.

Лише за дев`ять днів до терміну SEC на затвердження або відхилення спот-етериум ETF, шанси на затвердження невеликі.

На цей момент аналітик ETF Bloomberg Ерік Балчунас заявив DL News, що він не очікує затвердження до кінця 2025 року. Він також зазначив, що більшість інвесторів не очікують затвердження ETF.

Квінн Томпсон, засновник криптографічного хедж-фонду Lekker Capital, також заявив DL News, що шанси на затвердження Ethereum ETF мізерні.

На цей момент Томпсон зазначив, що феномен `купити чутку, продати чутку`, який був випробований багато разів на ринку, також стався в Ethereum.

За словами Томпсона, `купити чутку, продати чутку` вже сталося в ETH, і ймовірність того, що ETF на ETH будуть не затверджені, вже врахувана в ціні. На цей момент Томпсон вважає, що відхилення Ethereum ETF може призвести до зростання. Тільки Grayscale може змінити ситуацію!

Крім того, 10X Research також оцінило можливість затвердження ETF на Ethereum. На цей момент Маркус Тілен, засновник 10x Research, заявив, що ймовірність затвердження ETF дуже низька.

Тілен зазначив, що перед збільшеним ризиком відхилення увага інвесторів перейшла на Grayscale, яка стала важливим гравцем після її юридичних перемог над SEC. `Перемога Grayscale в суді проти SEC у процесі спот-біткойн ETF була затмарена її щорічною управлінською комісією 1,5%, тоді як усі інші брали практично нульові комісії.

Хоча увага інвесторів зараз переключилася на Ethereum ETF, SEC має мало шансів затвердити ETH ETF 23 травня.

“Беручи до уваги унікальне положення Grayscale на ринку, незважаючи на високі комісії у порівнянні з конкурентами, як Blackrock, тільки Grayscale може подати позов проти SEC в разі відхилення, і тільки вона може виправити ситуацію”.

* Це не інвестиційна консультація.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути