Gra-стрілялка Shutdown партнерує з Immutable zkEVM для блокчейну

Gra-стрілялка Shutdown партнерує з Immutable zkEVM для блокчейну

Shutdown Partners With Immutable zkEVM To Bring Rogue AI Shooter Game Shutdown To The Blockchain

Травень 2024 - AI gone-rogue гра Web3 Shutdown оголосила про своє партнерство з геймінговою платформою Web3, Immutable. Ця співпраця дозволить Shutdown запуститися на Immutable zkEVM, який працює на Polygon.

Створена Garage Studios, Shutdown - це динамічна гра-стрілялка, розташована в дистопійному всесвіті, де штучний інтелект вийшов з-під контролю. Гравці беруть участь в швидких боях проти віртуальних супротивників, поки люди борються за те, що залишилося во всесвіті.

Immutable знаходиться на передових позиціях в галузі геймінгу Web3. Платформа приводить найкраще з цифрової власності для кожного розробника, роблячи безпечним будування та публікацію на блокчейні. Гравці також насолоджуються винагородами від гри з можливістю володіти ігровими активами та торгувати immutable NFT.

Ця співпраця є можливістю для двох компаній розбудовувати майбутнє геймінгу web3. Immutable zkEVM є найкращим ланцюжком для ігор, які пропонують можливості EVM. Цей ланцюжок об`єднує найкращі технології нульового розгортання з потужністю екосистеми Ethereum. Це все, що потрібно для гравців і розробників, оскільки розробники можуть будувати на цьому ланцюжку, а гравці можуть грати на ньому.

Усі продукти Immutable, включаючи Passport, Orderbook та Checkout, сумісні з Immutable zkEVM, і попередньо налаштовані смарт-контракти доступні для розробників для легкої побудови. Shutdown використає цей набір продуктів для розбудови своєї гри. Гравці Shutdown зможуть складати персонажів, броню та зброю, які вони зможуть продавати, володіти та покращувати в грі, використовуючи масштабовані рішення Immutable.

Наприклад, гравці Shutdown насолоджуватимуться грою без комісії, використовуючи некастодіальний гаманець Passport від Immutable.

Із понад 5 років в розробці, Shutdown надихнений класичними механіками рольових ігор, таких як Diablo та Path of Exile. Ландшафтні механіки триумфують своїми часто змінюючись сюжетними лініями через Сезони. Гравці гри отримають різноманітні сюжети, виклики та місії.

Гравці братимуть участь в класичних боях з горища 3-ма гравцями для знищення rogue AI. Під час гри вони можуть отримувати ігрові активи, які є модифікаціями, які вони можуть використовувати для перемоги над ворогами.

Shutdown створено об`єднанням індустрійних ветеранів з Ubisoft, Disney, Pixar та Netease. Х`юстон Сонг є генеральним директором студії, а Адам Макдональд - геймдиректором.

`Партнерство з Immutable приносить новий вимір Shutdown, підвищуючи масштабність, ефективність та інтеграцію NFT,` - заявив Сонг.

Shutdown та Immutable мають на меті принести найкраще від обох компаній на блокчейн. Поки Shutdown розширюється і визначає нові границі геймінгу web3, Immutable допомагатиме з інтеграцією NFT та масштабністю.

Роббі Фергюсон, президент та співзасновник Immutable, прокоментував партнерство: `Ми з радістю партнеримо з Shutdown і приводимо їх на ланцюжок Immutable zkEVM. Це ланцюжок, створений геймерами для геймерів та геймдев-студій, і аудиторія Shutdown дізнається, яким має бути найкращий геймінг Web3.`

Shutdown - це динамічна гра-стрілялка Web3, розташована в дистопійному всесвіті, де штучний інтелект вийшов з-під контролю. Є паніка, ресурси обмежені, і люди борються за те, що залишилось. За підтримки венчурних капіталістів, включаючи Infinity Ventures Crypto, Morningstar Ventures та Dialectic, гра - це перероблення та розширення сучасного дизайну ігор. Гравці беруть участь в швидких боях проти віртуальних супротивників, поки вони борються за цінні ресурси та заробляють криптовалютні винагороди.

Immutable є глобальним лідером у галузі геймінгу з місією принести цифрову власність кожному гравцеві, роблячи безпечне та просте будування великих блокчейн ігор.

Геймінгова платформа Immutable робить простим для гейм-студій та незалежних розробників безпечне і впевнене будування та запуск успішних ігор на Ethereum. Серія продуктів включає готові рішення, оптимізовані для використання, які допомагають розробникам швидше вийти на ринок без втрати безпеки або досвіду гравця. Розробники отримують персоналізовані консультації з блокчейну, живу підтримку для своїх спільнот та доступ до найбільшої екосистеми в геймінгу.

Відомості: Текст вище є оголошенням, яке не є частиною редакційного вмісту Cryptonews.com.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути