K9 готується збурити 410 мільйонів монет KNINE

K9 готується збурити 410 мільйонів монет KNINE

К9 готується збурити 410 мільйонів монет KNINE, щоб вшанувати Віталіка Бутеріна Шиба Іну Берн

Офіційний партнер по рідкісному стейкінгу Shiba Inu, K9 Finance DAO, запускає новий пропозицію, яка може призвести до спаляння 410 мільйонів жетонів KNINE.

Згідно з K9 Finance, рух є частиною зусиль з вшанування спалювання операційного співзасновника Ефіріуму Віталіка Бутеріна, який спалив велику кількість Шиба Іну (SHIB) 16 травня 2021 року. Співзасновник Ефіріуму спалює 410T SHIB

Нагадаємо, що для зменшення великого обігу Shiba Inu Бутерін відправив 410 трильйонів SHIB або 41% обігуваного обсягу умерлому гаманцю в травні 2021 року.

Бутерін започаткував спалювання незабаром після того, як псевдонімний засновник Шіби Іну, Риоші, подарував йому 50% обсягу токенів.

Спалення відіграло значну роль у приверненні уваги до Шіба Іну, оскільки багато інвесторів накопичували токен, що призвело до його стрімкого підйому до історичного максимуму $0,00008845 в жовтні 2021 року. К9 хоче вшанувати спалювання Віталіка Шіба Іну

Зокрема, команда за екосистемною K9, яка стала офіційним партнером з рідкісним стейкінгом в екосистемі Shiba Inu у лютому, відправила пропозицію спалювати 410 мільйонів жетонів KNINE ($12,127) для вшанування спалювання Бутеріна SHIB 2021 року.

K9 Finance дала знати, що отримає 410 мільйонів KNINE з жетонів, призначених для маркетингових цілей у складі Скарбниці. Члени спільноти K9 повинні голосувати `Так` або `Ні` за пропозицію спалити 410 мільйонів жетонів KNINE.

Насамперед, більшість членів спільноти K9 підтримують пропозицію. Зокрема, 77,32% всіх голосів хоче, щоб було знищено 410 мільйонів KNINE на відзнаку спалювання SHIB Бутеріном. Голоси `Так` наразі набрали 6,9 мільярда жетонів KNINE. Проте лише 22,68% всіх голосів проти пропозиції. Голоси `Ні` наразі набрали 2 мільярда KNINE.

Пропозиція, створена 13 травня, завершиться 18 травня 2024 року.

Треба зауважити, що запропоновані жетони, які команда планує спалити, становлять лише частину з 1 трильйона загального обсягу жетонів. Для контексту, із 1 трильйона обсягу жетонів в обігу є лише 112,49 мільярда KNINE.

Незважаючи на підтримку спільноти для пропозиції спалити 410M KNINE, жетон знизився на 3,98% протягом останнього дня до $0,00002958. K9 запускає пропозицію для генерації пасивного доходу

Крім пропозиції спалити 410M KNINE, K9 DAO також запропонувала плани інвестувати свої ETH та стабільні жетони, утримувані у Скарбниці, для отримання пасивного доходу на Lido Finance, Aave та MakerDAO.

Голосування за пропозицію, яке розпочалося вчора, завершиться 18 травня 2024 року. Очікувано, що переважна більшість членів спільноти K9 підтримуватиме пропозицію. На момент публікації, тоді як 93,84% користувачів голосують `Так`, 6,16% проти ініціативи.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути