Bracebridge інвестує 363 млн дол. у Bitcoin ETFs

Bracebridge інвестує 363 млн дол. у Bitcoin ETFs

Bracebridge інвестувала 363 мільйони доларів у Bitcoin ETFs, тепер найбільший власник ARKB

Нещодавнє подання SEC показало, що Bracebridge Capital інвестувала 363 мільйони доларів у фонди обміну Bitcoin (ETFs). Цей хедж-фонд з Бостона має значні пакети акцій в Ark 21Shares Bitcoin ETF (ARKB), Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC) і iShares Bitcoin Trust BlackRock (IBIT).

Цей крок підкреслює зростаючий інституційний інтерес до криптовалют. Інституційні інвестиції в Bitcoin ETFs різко зростають після великого виведення

Дані від Bloomberg Intelligence показують, що Bracebridge Capital утримує 262 мільйони доларів в ARKB, 81 мільйон доларів в IBIT і 20 мільйонів доларів в GBTC. Дані також показують, що Bracebridge Capital є найбільшим власником ARKB.

Особливо варто зазначити, що Bracebridge управляє коштами для фондів для університетів Йельського і Прінстонського. Ерік Балчунас, старший аналітик ETF в Bloomberg Intelligence, прокоментував значні інвестиції Bracebridge Capital.

“Новий високий показник (уповноважені учасники / ринкові мейкери) від долгострокових інвестицій у Bitcoin ETF прийшов. […] Вони полегшені. Якщо ви управляєте грошима для Ivy, ви такі професіонали,” написав Балчунас.

Декілька днів до цього розкриття від Bracebridge, інше подання SEC розкрило, що традиційні банки також вступають до руху фондів обміну Bitcoin на місцях. Швейцарський інвестиційний банк UBS Group AG інвестував 145 692 доларів в IBIT (3,600 акцій) через свої підприємства та інституційні інвестиційні менеджери. Едмон де Ротшильд (Suisse) S.A., великий сімейний банк, також володіє акціями IBIT на суму 4,2 мільйона доларів і акціями GBTC на суму 82,121.

Рухи Bracebridge Capital, UBS та Ротшильд узгоджуються з тенденцією серед інституційних інвесторів. BeInCrypto нещодавно повідомила, що Сускеханна Інтернешнл Груп інвестувала понад 1,1 мільярда доларів у різноманітні Bitcoin ETF

Активний менеджер в Нью-Йорку Hightower також збільшив інвестиції в Bitcoin ETF. Інвестиції Hightower склали 68,35 мільйона доларів в різні фонди обміну Bitcoin.

Однак Джеймс Сейффарт, інший аналітик ETF в Bloomberg Intelligence, попередив криптоспільноту бути обережною щодо ідентифікації останніх тенденцій власності Bitcoin ETF.

Незважаючи на інтерес інституційних інвесторів, результати торгівлі на біржах США Bitcoin ETF в травні могли бути більш вражаючими. Згідно з даними SoSo Value, ці ETF зафіксували лише три позитивних водостоки протягом травня.

Незважаючи на коливання виконання ETF біткоїнових фондів, збільшене інституційне підтримка сигналізує довгострокову довіру до потенціалу цифрових активів.

Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
📉 Bitcoin падає, але можлива корекція до $63 000. Ініціативу на ринку тримають біки та ведмеді. Ціна може коливатися в діапазоні $61 000-65 000 в наступних тижнях. 📈 #Bitcoin #криптовалюта
Переглянути
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin ціна впала на 1.5% до $63,500. Il Capo вважає це можливістю, але невизначеність триває. Ліквідація $79 млн за останню добу. 📉🤔🔥
Переглянути
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
📉 Пітер Шіфф продовжує критикувати біткоїни, спершу за $3800, тепер - про гіперболічний графік. Чи є йому віра? 🤔📈
Переглянути
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Питер Брант передбачає зростання Bitcoin до $300,000, перевершивши золото. Інверсійний патерн голова і плечі на графіку BTC/Gold. Bitcoin торгується на рівні $62,741. 📈🚀
Переглянути