Зростання ціни Akash Network після оновлення головної мережі

Зростання ціни Akash Network після оновлення головної мережі

Децентралізований альткоїн хмарного обчислення різко зросла в ціні після успішного завершення оновлення головної мережі

Akash Network (AKT) торгується на рівні 5,76 долара на момент написання, що є зростанням з приблизно 4,00 долара до випуску версії `Mainnet 11` раніше цього місяця.

Дана криптоактив з рейтингом 73 за обсягом ринку також зріс майже на 35% лише за останні сім днів.

Akash Network - це децентралізована відкрита мережа хмар, яка підтримує додатки та організації децентралізованої фінансової сфери (DeFi), а також машинне навчання, блокчейни та штучний інтелект (AI).

Проект повідомляє, що нове оновлення покращило керування та відстеження авторизованого AKT та спростило процес надання дозволу для розгортань.

House of Chimera, дослідницька фірма з блокчейну, зауважує, що Akash Network виявив зростання в екосистемі за перший квартал цього року, зареєструвавши понад 140 000 доларів доходу в першому кварталі, порівняно з 100 000 доларів у четвертому кварталі 2023 року та менше 20 000 доларів у третьому кварталі.

Пояснює фірма,

“Зрослий інтерес до DePin, разом із зростаючим попитом розробників, призвело до більшого використання AKT.”

Джерело: House of Chimera/X

DePin означає децентралізовану фізичну інфраструктуру. Проекти DePin включають використання криптоактивів та блокчейн-технології для стимулювання будівництва реальної інфраструктури.

Незважаючи на свої недавні досягнення, AKT залишається майже на 29% нижче від свого історичного максимуму в 8,07 долара, який встановив у квітні 2021 року, за даними CoinGecko.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути