Фонд Blockchain for Impact уклав угоду з ЮНІСЕФ для покращення охорони здоровя в Індії

Фонд Blockchain for Impact уклав угоду з ЮНІСЕФ для покращення охорони здоровя в Індії

Індійський фонд Blockchain for Impact уклав угоду з ЮНІСЕФ щодо організації стійкої громадської охорони здоров`я

Blockchain For Impact (BFI), фонд охорони здоров`я, створений під час другої хвилі пандемії COVID-19 в Індії, уклав угоду з Дитячим фондом Організації Об`єднаних Націй (ЮНІСЕФ) з метою зміцнення практик громадського здоров`я.

Союз, що діє в рамках відділу India District Full Stack Fund (IDFS) BFI, має на меті розвиток громадських служб охорони здоров`я та спільне вирішення проблем.

Згідно з угодою, $2,1 мільйона буде спрямовано на два проекти, повідомила Blockchain for Impact у пості LinkedIn.

Перший проект, на суму приблизно $900,000, передбачає підвищення потужностей Державного Центру Ресурсів Здоров`я в Північному відомстві Мегхалая для розв`язання складних проблем громадського здоров`я.

Другий проект, на суму $1,2 мільйона, є пан-індійською стипендією здоров`я та кліматичної стійкості, яка має на меті підвищення потужностей держави та партнерів на місцях у семи відомств для розробки місцевих рішень з використанням принципів дизайну, орієнтованих на людину.

`Використовуючи силу принципів дизайну, орієнтованих на людину, та рішень, що зароджуються з-поміж населення, ми вирушаємо в трансформаційну подорож, щоб перетворити ландшафт громадського здоров`я,` - сказав BFI у пості LinkedIn.

Блокчейн для покращення охорони здоров`я в Індії

BFI активно співпрацює з провідними індійськими установами для розвитку охорони здоров`я в найбільш населеній країні світу.

Нещодавно він виділив понад $150,000 на протязі трьох років для розробки програм для стартапів, що спрямовані на охорону здоров`я, в Індійському Інституті Технологій Канпуру (IITK), відомому установою з високим стандартом освіти у галузі науки та інженерії. Ця співпраця спрямована на розробку рішень, які вирішують критичні прогалини в галузі охорони здоров`я в Індії.

BFI також виділив $900,000 на протязі трьох років Індійському Інституту Технологій Бомбея, провідному інституту в галузі інженерії та досліджень, з метою прискорення біомедичних досліджень в Індії. Він нещодавно уклав партнерство з Індійським Інститутом Науки (IISc), щоб підтримати окремі дослідницькі проекти у галузі природничих наук викладачів IISc.

Індійська галузь охорони здоров`я веде технологічні інновації для поліпшення надання допомоги пацієнтам, покращення операцій та захисту даних. Однак безпечне та ефективне оброблення даних пацієнтів залишається викликом. Пропонуючи безпечну платформу для управління даними, технологія блокчейн має потенціал революціонізувати медичні послуги, створюючи прозору та незмінну головну книгу, яка гальмує порушення безпеки.

Використання технології блокчейн також може сприяти обміну даними між фармацевтичними компаніями та дослідниками, підсилюючи виявлення нових терапій та лікувань.

Згідно з доповіддю PwC, Бенгальської торгово-промислової палати та Медичних лікарень, `Глобально організації охорони здоров`я почали збирати плоди від технології блокчейн в термінах різних застосувань, таких як управління в медичних даних, обмін медичною інформацією, акредитація та ліцензування постачальника, а також управління ланцюгом постачання фармацевтичних продуктів.`

«Запровадження технології блокчейн індійською галуззю охорони здоров`я відбудеться протягом певного часу, оскільки ефективність і стійкість кожної випадковості зараз знаходяться у зоні дослідження та розробки. У той же час, організації охорони здоров`я повинні провести необхідні планувальні заходи перед вступом у партнерства та програми на основі блокчейну,» - зазначає доповідь.

Дивіться: Вивчення варіантів використання блокчейну в Індії

Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
🚀 Пять елітних платформ з аірдропами: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync. Кожна пропонує вигідні умови для учасників. ⚡🔥 #криптовалюти #аірдропи
Переглянути
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути