Найкращі апаратні гаманці для MetaMask 2024: Ledger, Trezor, Keystone, Lattice, AirGap Vault

Найкращі апаратні гаманці для MetaMask 2024: Ledger, Trezor, Keystone, Lattice, AirGap Vault

5 Найкращих апаратних гаманців для використання з MetaMask в 2024 році

MetaMask - це найпопулярніше программне забезпечення гаманця для криптовалют у світі завдяки його високій безпеці та зрозумілому користувацькому досвіду. Хоча програмне забезпечення MetaMask вважається дуже безпечним, користувачі криптовалют стикаються з ризиками, які не пов`язані з гаманцем, який вони використовують.

Наприклад, якщо ви зберігаєте свої приватні ключі на комп`ютері, а комп`ютер заражений шкідливим ПЗ, хакери можуть вкрасти ваші криптовалюти незалежно від того, яке програмне забезпечення гаманця ви використовуєте.

Найкращий спосіб знизити такі ризики - використання апаратного гаманця для криптовалют, який надає безпечне офлайн середовище для зберігання ваших приватних ключів. Ви можете використовувати апаратний гаманець для підтвердження транзакцій, які ви робите за допомогою MetaMask, без того, щоб ваші приватні ключі коли-небудь торкнулися вашого комп`ютера або смартфона.

У цій статті ми висвітлити апаратні гаманці, які інтегровані з MetaMask, щоб допомогти вам підвищити безпеку ваших криптовалютних активів, насолоджуючись зручністю, яку пропонує гаманець MetaMask. Апаратні гаманці, вироблені компанією Ledger, широко вважаються найбезпечнішим та найнадійнішим способом зберігання Bitcoin та інших криптоактивів. Якщо зберігання фрази для відновлення відбувається обережно, немає способу, яким будь-який зловмисник чи програмне забезпечення може загрожувати безпеці вашої криптовалюти.

Купити апаратний гаманець Ledger Тут є найкращі апаратні гаманці для MetaMask: Ledger Trezor Keystone Lattice AirGap Vault Найкращі апаратні гаманці для використання з MetaMask

Тепер давайте розглянемо кожен апаратний гаманець криптовалют, який підтримує MetaMask.

1. Ledger

Ledger є лідером на ринку апаратних гаманців, і його пристрої ідеально інтегровані з MetaMask. Апаратні гаманці Ledger підтримують більше 500 різних криптовалют та мають сертифікований за EAL 5+ Secure Element.

Ви можете використовувати свої гаманці Ledger з комп`ютером або мобільним пристроєм. Важливо зазначити, що, хоча Ledger Nano X підтримує як iOS, так і Android пристрої, Ledger Nano S Plus обмежений лише Android, коли мова йде про мобільні пристрої. При використанні зі стаціонарними комп`ютерами всі пристрої Ledger підтримують операційні системи Windows, MacOS та Linux.

Незалежно від того, який апаратний гаманець Ledger ви виберете використовувати з MetaMask, ви значно покращите безпеку своїх інвестицій в криптовалюти. Ось поточний асортимент апаратних гаманців Ledger: Ledger Nano S Plus ($ 79): Популярний апаратний гаманець з відмінним відношенням ціни та продуктивності Ledger Nano X ($ 149): Схоже на Nano S Plus, але має Bluetooth та функціонал для iOS Ledger Stax (ще не запущений): Апаратний гаманець із дисплеєм E Ink та бездротовим заряджанням

Якщо вам не потрібне підключення Bluetooth чи ви не використовуєте пристрій iOS для здійснення криптотранзакцій, то Ledger Nano S Plus є більш належним вибором над Ledger Nano X завдяки значно нижчій ціні. З іншого боку, користувачі, які шукають більшу преміальну відміну, ймовірно, знайдуть наступний апаратний гаманець Ledger Stax дуже привабливою опцією.

Отримати апаратний гаманець Ledger 2. Trezor

Trezor є поважним виробником апаратних гаманців, відомих завдяки їх високій безпеці та відкритим пристроям. Апаратні гаманці Trezor підтримують великий вибір різних криптовалют, хоча найдешевший модель (Trezor Model One) компанії досить обмежений у цьому відношенні.

Trezor пропонує PIN-коди, паролі та інші додаткові інструменти безпеки для забезпечення захисту криптовалют. Таким чином, навіть якщо ваш гаманець вкрадено, доступ до коштів практично неможливий.

Якщо ви вибираєте між покупкою гаманця Trezor чи Ledger, є кілька речей, на які варто звернути увагу. Узагальнюючи, ви повинні вибрати гаманець Trezor, якщо ви не плануєте використовувати свій криптогаманець з мобільним пристроєм, вам потрібен більший екран та ви цінуєте відкриті рішення.

Зараз існують три апаратних гаманця в асортименті продукції Trezor: Trezor Model One ($ 59): Базовий апаратний гаманець, який все ще забезпечує достатню безпеку

Trezor Safe 3 ($ 79): Схожий на Model One, але має Secure Element Trezor Model T ($ 179): Кольоровий сенсорний дисплей, підтримка резервного копіювання Shamir, підтвердження транзакцій на пристрої та більша кількість підтримуваних криптовалют

Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як моделі Trezor Model T та Trezor Model One порівнюються між собою, ми надаємо порівняння між Trezor Model T та Trezor Model One.

Отримати апаратний гаманець Trezor 3. Keystone

Keystone Pro - це високоякісний ізольований апаратний гаманець, що призначений для надійного захисту криптоактивів. З ціною $169, Keystone Pro має ряд високих заходів безпеки, включаючи біометричну аутентифікацію через вбудований сканер відбитків пальців.

Пристрій забезпечує безпеку за допомогою резервного копіювання Shamir для відновлення гаманця та включає механізм самознищення, який активується при виявленні втручання. Як строго ізольований блок, Keystone Pro не дозволяє підключення через Bluetooth або USB, і залежить від сканування QR-кодів своєю камерою для забезпечення безпечних транзакцій.

Для тих, хто шукає більш доступну опцію, Keystone також пропонує апаратний гаманець Keystone Essential. Доступний за $119, ця версія не має аутентифікації відбитків пальців, функції самознищення та перезаряджаемих акумуляторів, що знайдено в моделі Pro, надаючи базову, але безпечну альтернативу для управління криптовалютою. Обидві версії включають кольоровий сенсорний дисплей 4 дюйми, який чітко відображає деталі транзакцій та адреси гаманця.

4. Lattice

Lattice 1 - це апаратний криптогаманець, створений компанією Grid+. Цей гаманець призначений для найвимогливіших користувачів, оскільки він має, можливо, найбільший набір функцій серед усіх апаратних гаманців на сучасному ринку. Найбільшим недоліком Lattice 1 є його ціна, оскільки пристрій коштує майже $400.

Lattice 1 оснащений великим сенсорним дисплеєм, що робить для користувача дуже легким підтвердження деталей транзакції, яку він підписує. У пристрої є 64 ГБ внутрішньої пам`яті та ряд продвинутих заходів безпеки, призначених для запобігання втручанню та різноманітним атакам.

Lattice 1 може бути використаний з Ethereum та Bitcoin, а також токенами ERC-20 та будь-яким блокчейном, що базується на Ethereum Virtual Machine - прикладами є BNB Chain, Arbitrum та Polygon.

5. AirGap Vault

AirGap Vault - це програма, яка дозволяє користувачам перетворити запасний смартфон на холодний гаманець. Додаток повинен бути встановлений на смартфоні, який ніколи не підключається до будь-яких мереж. Потім пристрій може бути використаний для безпечного зберігання приватних ключів та авторизації транзакцій шляхом генерування QR-кодів, які можуть бути скановані іншим смартфоном.

AirGap Vault зберігає приватні ключі в захищеному резервуарі смартфона та використовує біометричну аутентифікацію для надання додаткової безпеки. Програма також пропонує опцію соціального відновлення, яка дозволяє користувачам розділити приватний ключ на кілька частин, які можуть бути збережені в різних місцях або різними людьми.

Хоча це дуже цікава опція для безпечного зберігання криптовалюти, AirGap Vault підтримує досить обмежену кількість криптовалют. Це рішення підтримує 8 мереж криптовалют, а також різноманітні т

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути