Сатоші Накамото та Макс Кейсер: Криза банків у США

Сатоші Накамото та Макс Кейсер: Криза банків у США

"План Сатоші Накамото" Твіт про крах банків, опублікований Максом Кейсером: Деталі

Відомий максімаліст біткоїна Макс Кейсер прокоментував новину про те, що банківський сектор США "входить в нову темну епоху". Він вважає, що це може статися відповідно до того, що міг передбачити Сатоші Накамото, коли створював біткоїн 16 років тому. "Точно так, як це планував Сатоші"

Штрих, на який звернув увагу Макс Кейсер, був опублікований Zerohedge і йдеться про передбачену банківську кризу, очікувану мільярдером Баррі Стернліхт, генеральним директором Starwood Capital Group, незабаром.

Стернліхт сказав, що він очікує, що регіональні та комунітарні банки США почнуть зазнавати невдач один-два рази кожного тижня. У США є понад 4 000 таких банків.

Основною причиною цього, за словами Стернліхта, є те, що Федеральна резервна система підвищувала відсоткові ставки, і тепер не буде знижувати їх - це було оголошено під час останньої наради ФРС. Тому серед тих, хто "отримає по голові", будуть сектор нерухомості та місцеві банки, які з ним працюють. Аналогічно до 2009 року, нерухомість в даний час, ймовірно, почне страждати, очікує мільярдер.

Загалом експерти вважають, що наразі Федеральна резервна система США опинилася між дозволом банківської кризи (якщо вони триматимуть високі ставки) та дозволом інфляції зростати сильніше і неконтрольовано (якщо вони почнуть послабляти відсоткові ставки). Таким чином, високі ставки триматимуть інфляцію більш-менш під контролем, тоді як сектори економіки, які мають сильну залежність від кредитів, не зможуть вижити в умовах високих ставок, навіть якщо на перший погляд здасться, що вони достатньо міцні для цього.

Макс Кейсер вважає, що це відбувається "точно так, як це планував Сатоші".

Точно так, як це планував Сатоші. - Макс Кейсер (@maxkeiser) 9 травня 2024

Кейсер підтримує "прогнози краху" Роберта Кіосакі

На початку цього тижня Кейсер поділився кількома знімками твітів, опублікованих біткоїнером і автором книги "Багатий батько, бідний батько" Робертом Кіосакі. Роберт часто твітить, що очікує, що економіка США скоро зазнає краху разом з "фальшивим" американським доларом.

Кіосакі підтримував інвестування в біткоїн, а також фізичне золото та срібло, передбачаючи, що ці активи різко зростуть у найближчому майбутньому. Зокрема, Кіосакі твітнув цього року, що очікує, що BTC досягне позначки у 100 000 доларів до вересня.

У #Bitcoin термінах, @theRealKiyosaki був 💯

Все з 2009 року рухається вниз порівняно з #Bitcoin

Його точка зараз полягає в тому, що крах прискориться драматично, з чим я погоджуюся. https://t.co/Y6jbS6egGN - Макс Кейсер (@maxkeiser) 7 травня 2024

Кейсер вважає, що в основному Кіосакі був правий щодо швидкості занепаду економіки США.

Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
📉 Bitcoin падає, але можлива корекція до $63 000. Ініціативу на ринку тримають біки та ведмеді. Ціна може коливатися в діапазоні $61 000-65 000 в наступних тижнях. 📈 #Bitcoin #криптовалюта
Переглянути
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin ціна впала на 1.5% до $63,500. Il Capo вважає це можливістю, але невизначеність триває. Ліквідація $79 млн за останню добу. 📉🤔🔥
Переглянути
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
📉 Пітер Шіфф продовжує критикувати біткоїни, спершу за $3800, тепер - про гіперболічний графік. Чи є йому віра? 🤔📈
Переглянути
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Питер Брант передбачає зростання Bitcoin до $300,000, перевершивши золото. Інверсійний патерн голова і плечі на графіку BTC/Gold. Bitcoin торгується на рівні $62,741. 📈🚀
Переглянути