Низька вартість газу в Ethereum: що це означає?

Низька вартість газу в Ethereum: що це означає?

Вартість газу в Ethereum (ETH) на мінімумі за кілька місяців, свідчать дані

Благодаря впровадженню блобів в пост-Dencun Ethereum (ETH), використання мережі стало більш оптимізованим з точки зору витрат. Розробники цікавляться, чи зросте вартість газу, коли ринкова активність відновиться. Середня ціна газу Ethereum (ETH) впала до 6 Гвей

Сьогодні, згідно з автоматизованими службами відстеження, середня комісія за газ у мережі Ethereum (ETH) досягла рівня в 6 Гвей. Це найнижчий рівень з січня 2020 року, кажуть дані Etherscan. В результаті всі операції на ланцюжку в Ethereum (ETH) стали надзвичайно дешевими для рахунків.

Базова плата Ethereum перебуває на історично низькому рівні. Плата за блоб все ще навіть не увійшла у виявлення ціни (з дуже коротким винятком) і, таким чином, становить абсолютно 0.

Чи це нова норма, або ми знову побачимо періоди понад 100 Гвей, і яким попитом вони будуть підтримуватися? - Мартін Кьоппельманн 🦉💳 (@koeppelmann) 10 травня 2024 року

За даними Etherscan, користувачі можуть міняти активи з комісією у розмірі 5 доларів, тоді як перехід через ланцюг доступний за 2 долари. За 9 доларів користувачі можуть створювати невзаємозамінні токени на Ethereum (ETH).

За цінами газу, визначеними в доларах, сьогоднішні ціни є найнижчими за останні шість місяців: востаннє ціна в доларах за газ ETH була такою низькою в листопаді 2023 року.

Це зниження можна віднести до як ефектів оновлення Канкун-Денеб (Dencun), так і до низької активності на ланцюжку Ethereum (ETH). Умови криптовалютної ціни дихають на ходу під час ралі, багато показників використання впали в останні кілька днів.

Як раніше повідомлялося U.Today, обіг Ethereum (ETH) навіть втратив свій дефляційний статус через поєднання цих факторів. Витрати Ethereum (ETH) скоротилися в 15 разів після Dencun

З моменту активації Dencun у середині березня 2024 року, ціна витрат Ethereum (ETH) в доларах скоротилася в 15 разів, з 30 доларів до 2 долара, каже BitInfoCharts.

Як повідомлялося U.Today вчора, засновник Ethereum (ETH) Віталік Бутерін вже запропонував наступне радикальне оновлення для механізму газу.

Концепція мультивимірного газу передбачає можливість Ethereum (ETH) точно налаштовувати, як відбувається управління різними ресурсами, потенційно збільшуючи пропускну спроможність без ризику для безпеки. Технічно, це відображає дорослість екосистеми Ethereum (ETH) та її використання.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути