Новий альянс Decentralized Recovery Alliance: лідерство Ripple та XRPL Labs

Новий альянс Decentralized Recovery Alliance: лідерство Ripple та XRPL Labs

Ripple та XRPL Labs очолюють альянс Decentralized Recovery Alliance разом з ключовими гравцями індустрії

Ripple та XRPL Labs взяли значний крок у сфері управління цифровими активами, очоливши створення Decentralized Recovery Alliance (DeRec). Як засновні учасники разом із Swirlds Labs та Algorand Foundation, вони знаходяться на позиції стратегічного нагляду на Технічному Комітеті Нагляду (TOC) протягом наступних двох років.

Альянс складається з відомих гравців індустрії, таких як Acoer, BankSocial, Blade Labs, The Building Blocks, Casper Association, Constellation Network, The Hashgraph Association, The HBAR Foundation та Revive Labs. Разом ці учасники мають на меті розробити стандарт відновлення взаємодії, який спростить процес відновлення цифрових активів на різних платформах та гаманцях у екосистемі Web3.

Визнавши попит на зручні користувацькі досвіди в криптовалютних додатках, Альянс має на меті допомогти упорядкувати управління цифровими активами та рахунками, забезпечуючи водночас заходи безпеки. Користуючись відкритим методологією з джерел відкритим кодом, альянс прагне демократизувати доступ до безпечних протоколів відновлення, тим самим підвищуючи довіру користувачів та масове використання.

У підсумку, Ripple та XRPL Labs разом з іншими учасниками альянсу відіграють роль у сприянні стандартизації та співпраці в крипто- та блокчейн індустрії. Завдяки їх спільним зусиллям, вони мають на меті сприяти широкому прийняттю технологій Web3, звертаючи увагу на заходи безпеки, спрямовані на користувачів у управлінні цифровими активами.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути