Ефірна криптовалюта: чи схвалить SEC ETF на Ethereum?

Ефірна криптовалюта: чи схвалить SEC ETF на Ethereum?

Чи має Ethereum ціль SEC? Чи будуть схвалені ETF? JP Morgan сподівається!

У той час як SEC продовжує нарощувати тиск на криптовалютну індустрію, його останнім об`єктом став американський криптовалютний платформа Robinhood.

На цьому етапі стало відомо, що SEC надіслав Wells Notice Robinhood ​​за початком травня.

Під час обговорення можливих наслідків Wells Notice від SEC для Robinhood ​​на криптовалютній індустрії, останню оцінку подав JP Morgan. SEC зобов`язана схвалити Ethereum ETF!

JP Morgan аналітики вважають, що SEC врешті-решт зробить рішення щодо ETH, але не буде класифікувати ETH як цінний папір або товар, але в іншу `проміжну` категорію.

Аналітики також зауважили, що це не буде великою розчарованістю для ринків, якщо SEC відхилить Ethereum ETF в травні, і ринки так чи інакше не очікували схвалення цього місяця. `На нашу думку, Wells notice, судячи з усього, не виглядає передвідомленням про можливе схвалення біржевих фондів на підтримку Ethereum SEC.

ETF, можливо, не будуть схвалені вже в травні. Якщо SEC відмовиться від схвалення біржевих фондів на підтримку Ethereum, ймовірно, зіткнеться з позовами і, нарешті, програє і буде змушений схвалити`. SEC Wells Notice прямо не стверджувала, що Ethereum є цінним папером!

Аналітики JP Morgan вважають, що SEC не чітко ствердила та не підтвердила, що Ethereum не є цінним папером в своєму Wells Notice для Robinhood.

На цьому етапі аналітики вказали на те, що Robinhood пропонує послуги торгівлі ще 13 альткоїнами, крім Bitcoin (BTC) та Ethereum і сказало: `Ми не вважаємо, що повідомлення SEC Robinhood ​​свідчить про те, що ETH є цінним папером.

Оскільки Robinhood не тільки сприяє торгівлі Bitcoin та Ethereum, а й 13 іншими токенами.

У кінцевому результаті ми вважаємо, що статус Ethereum ймовірно буде визначено законодавством та судом. `Ми вважаємо, що в кінцевому результаті для Ethereum може бути створена `проміжна` категорія, яка не є товаром або цінним папером, але щось середнє».

*Це не є інвестиційні поради.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути