Невідомий кит переносить $1.57 млрд на Solana

Невідомий кит переносить $1.57 млрд на Solana

Кит переносить $1.57 млрд на платформі Solana, тоді як SOL опускається нижче $146

Недавно кит-адреса перевела 11 млн токенів Solana (SOL) на суму $1.57 млрд, коли SOL впав нижче $146, спонукаючи ринкові спекуляції про потенційні мотиви за цими діями.

Згідно з повідомленням від ресурсу Whale Alert, протягом останніх 24 годин відбувся великий переказ на блокчейні Solana, де було перенесено понад 11 млн токенів SOL, що оцінюється при поточному ринковому курсі у $1.57 млрд. 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 11,000,000 #SOL (1,565,733,797 USD) transferred from unknown wallet to unknown new wallet https://t.co/ao86Kjdnaz

Транзакція відбулася між невідомими адресами о 23:58 UTC 8 травня 2024 року. Після цього крипторинок зашумів від спекуляцій про наслідки цього переказу, оскільки він збігається з постійним спадом цін на Solana та більшій криптовалюті.

Загадковий характер транзакції викликав багато говорінь про причини цього руху, включаючи стратегічні інвестиційні маневри, консолідацію коштів для поліпшення безпеки чи операційної гнучкості.

Цікаво, що Whale Alert звернув увагу на три схожі кит-рухи на початку цього місяця, з переміщенням 11 млн SOL 1 травня. Три дні потому ринок спостерігав переказ 11.029 млн токенів 4 травня, і ще одну транзакцію, включаючи 11 млн SOL, в той ж день. Солана стикається з коливанням цін

Останній рух відбувається в момент масштабної волатильності на Solana. У день транзакції SOL опустився нижче $146 після того, як бики не зуміли перемогти продавців, розташованих на опорі навколо рівня $160. У результаті, Solana втратила 9% всього за 48 годин.

Незважаючи на спад цін, ринок залишається живим на Solana, з рекордним обсягом торгів за 24 години в $2.7 млрд та ринковою капіталізацією понад $64 млрд.

Після цієї транзакції ціна SOL перебуває під наглядом. Криптовалюта показала зростання на 10,43% за останній тиждень, перевершуючи загальний крипторинок, який виріс на 2,00%.

Технічний аналіз вказує на нейтральний ринковий стан з індексом грошового потоку (MFI) на рівні 51,90. Цей інструмент є важливим для оцінки тиску купівлі та продажу, що свідчить про те, що ринок не перекуплений або перепроданий. Крім того, визначені ключові рівні підтримки та опору навколо 140 USDT та 148 USDT.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути