Криптовалюта BODEN зросла на 25% після висловлення Трампа

Криптовалюта BODEN зросла на 25% після висловлення Трампа

'Boden' Memecoin Surges After Trump Quips About It

The old saying `any publicity is good publicity` appears to hold true for memecoins. Even the flimsiest kind of publicity.

Jeo Boden {{BODEN}}, жартівлива криптовалюта, названа за помилковою вимовою прізвища президента США Джо Байдена, виросла на 25% у середу після відповіді його республіканського суперника, колишнього президента Дональда Трампа, на питання журналіста про це.

`Мені не подобається ця інвестиція`, - сказав Трамп на невеликій прес-конференції у своєму курорті Мар-а-Лаго в Палм-Біч, Флорида, після того, як журналіст описав BODEN та сказав, що його ринкова капіталізація становить 240 мільйонів доларів.

Після досягнення піку на рівні $ 0,42, BODEN коливався і на момент публікації торгувався на рівні $ 0,40, ще приблизно на 15% вище, ніж було тоді, коли Трамп висловив свою думку (яка б вона не була).

Власник нерухомості, зірка реаліті-шоу та популістський авторитет організував галу NFT за участю власників цифрових колекціонерських предметів, які несуть його ім`я. На захід було присутньо кілька сотень осіб.

Президентська кампанія Трампа наразі не приймає пожертвування в криптовалюті, але він сказав на прес-конференції, що має намір це зробити.

На запит `Можемо ми пожертвувати, використовуючи крипту?` Практично впевнений у номінації від партії Республіканців відповів: `Якщо ви не можете, я переконуюся, що ви зможете`.

Денні Нельсон вніс внесок до звіту.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути