Назва статті: Мемокоїн BODEN стрімко зростає після жарту Трампа

Назва статті: Мемокоїн BODEN стрімко зростає після жарту Трампа

`Boden` Memecoin Surges After Trump Quips About It

Старе поговорка `будь-яка публічність - це хороша публічність` здається вірною для мемокоїнів. Навіть самий найтонший вид публічності.

Jeo Boden {{BODEN}}, жартівливий криптотокен, названий через помилкове вимовлення імені президента США Джо Байдена, стрімко зросло на 25% у середу після того, яку його республіканський супротивник, колишній президент Дональд Трамп, відповів на запитання журналіста про це.

`Мені не подобається ця інвестиція,` - сказав Трамп на імпровізованій прес-конференції у своєму курорті Мар-а-Лаго в Палм-Біч, Флорида, після того, як журналіст описав йому BODEN і сказав, що вона має ринкову капіталізацію у 240 мільйонів доларів.

Після досягнення піку у $0,42, BODEN коливалося, і на момент публікації торгувалося за $0,40, все ще вище приблизно на 15% від моменту, коли Трамп висловив свою думку (таку вона була).

Власник нерухомості, зірка реаліті-шоу і популістський агітатор гостив на галі Trump Cards NFT для власників цифрових колекцій, які несуть його ім`я. Там було кілька сотень людей.

Президентська кампанія Трампа наразі не приймає пожертвувань у криптовалюті, але він сказав на прес-конференції, що намірюється це зробити.

На запитання `чи можемо ми пожертвувати, використовуючи криптовалюту?` майже впевнений номінант від РП, відповів: `Якщо ви не зможете, я позбираюсь впевнитися, що ви зможете.`

Денні Нельсон вніс свій вклад у звіт.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути