Проблема ETH для BTC та вплив на ціну: аналізак.

Проблема ETH для BTC та вплив на ціну: аналізак.

Яка перешкода для ралі Bitcoin (BTC)? Чи буде продовжувати падіння Ethereum (ETH)?

Bitcoin, який досяг низької точки у листопаді 2022 року після банкрутства FTX, показав вражаючу продуктивність з 2023 року.

У той час як BTC збільшився майже на 270% з січня 2023 року, найбільша альткойн Ethereum (ETH) веде себе слабше порівняно з Bitcoin. Тому що ETH збільшила свій ріст на 160% з січня 2023 року.

Оцінюючи цю слабку продуктивність Ethereum, засновник дослідницької компанії 10X Research Маркус Тілен сказав: `Слабка фундаментальна база ETH стає перешкодою для Bitcoin, так як вона блокує великомасштабний потік фіатних коштів в криптоекосистему.` сказав.

Вважаючи ETH “безнадійним випадком” цього бикового циклу, тобто дисфункційним і неефективним криптовалютним активом, Цілен сказав, що ETH також впливає на BTC та інші альткойни через свою слабку фундаментальну базу.

Вказавши на те, що Ethereum показала вражаючу продуктивність у циклі 2020/2021 року, аналітик сказав, що ETH була ключовим гравцем у тому циклі.

Заявивши, що цей цикл відрізняється від циклу 2020/2021 року через слабку фундаментальну базу ETH, аналітик заявив, що може бути подальше падіння ціни ETH. `Ethereum продовжує залишатися безнадійним випадком поточного циклу. Дивно, що BTC та ETH дуже корелюють на рівні 95%.

Однак слабка фундаментальна база Ethereum стає перешкодою для Bitcoin, так як вона заважає великомасштабним грошовим потокам в крипторинок.

У минулому циклі 2020/2021 років ETH була головним гравцем, оскільки від неї очікувалося заміна старої банківської системи, але розробники Ethereum не реагували достатньо швидко. І ця невдача зумовила залишання ETH слабким у порівнянні з Bitcoin у цьому циклі.

Слабкість ETH негативно впливає на курс Bitcoin через високу кореляцію між BTC / ETH. Більше того, слабка фундаментальна база також приносить лихо в екосистему Ethereum.

Відсутність припливу коштів від ETH також є причиною того, чому ціна Ethereum впала гостріше, ніж у Bitcoin. “Крім того, трансфери FTX також впливають на падіння ETH.” Що чекає Ethereum?

У зв`язку з слабкою продуктивністю Ethereum в порівнянні з Bitcoin, ринкові аналітики окрім Маркуса Тілен також очікують падіння ціни. Тому що аналітики вважають, що якщо ETH не зможе утримати критичний рівень у $ 3,100, падіння може продовжитися і ETH може впасти до $ 2,900.

Однак аналітики вважають, що спад може закінчитися, якщо ETH зможе залишатися вище $ 3,100.

Ethereum продовжує торгуватися на рівні $ 3,070 на момент написання.

*Це не інвестиційні поради.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути