NEAR: Зростання ціни на 9% і рекордне збільшення TVL в Q1 2024

NEAR: Зростання ціни на 9% і рекордне збільшення TVL в Q1 2024

NEAR Price Rally: 9% Surge Recaptures Key Level, Records 160% TVL Growth In Q1

Децентралізована додаткова платформа Near Protocol продемонструвала помітне зростання за ключовими показниками протягом першого кварталу (Q1) 2024 року, що спричинило підйом своєї власної токену NEAR для повернення критичного ключового рівня і відкриття шляху для потенційного повторного тестування його історичного максимуму (ATH) з січня 2022 року.

Згідно останнього звіту від Messari, NEAR зазнав значного збільшення капіталізації ринку, доходів, активних адрес, та Total Value Locked (TVL), закріплюючи свою позицію серед лідерів на ринку криптовалют. NEAR Перевершує Bitcoin та Ethereum

У Q1 2024 року оборотна капіталізація NEAR зросла до $7,2 мільярдів, позначивши 94% квартальне зростання (QoQ). Всеосяжна капіталізація також зазнала суттєвого зростання, сягнувши $8,2 мільярдів, що становить 91% QoQ зростання. Ці цифри допомогли NEAR зайняти місце серед топ-20 криптовалют за капіталізацією ринку.

Додатково, NEAR перевершив Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH), які зафіксували квартальні темпи зростання 69% та 53% відповідно. Також дохід NEAR, отриманий від комісій за транзакції мережі, підвищився на 82% QoQ, досягнувши $1,9 мільйона.

  • NEAR продовжував тенденцію зростання адрес у Q1 2024 році, з середньоденними активними адресами, що досягали 1,2 мільйона, що представляло себе міцне зростання на 42% QoQ.
  • Мережа також спостерігала швидкий зріст нових адрес, загалом досягаючи 236 000 (зростання на 37% QoQ) та перевищила позначку в 100 мільйонів загальних облікових записів.

Згідно Messari, внесок від встановлених протоколів, таких як KAIKAINOW, Sweat, та Playember та прийняття HOT Wallet, з середньоденними активними адресами понад 350 000 в березні та майже 3 мільйони загальних гаманців, сприяли цьому розширенню. Капіталізація ринку стейблкоїнів стрімко піднімається в Q1

Згідно звіту, протокол зазнав стабільного зростання транзакційної активності протягом Q1 2024 року, з щоденними транзакціями, що сягають 4,3 мільйона, що представляло собою зростання на 78% QoQ та зростання на 538% протягом останніх шести місяців.

  1. Так само, TVL NEAR зазнав значної динаміки росту, закінчивши квартал на рівні $335 мільйонів, зростання на 163% від попереднього кварталу та збільшення на 547% за останні шість місяців.
  2. Крім того, децентралізований обмін (DEX) NEAR відчув значне зростання, з середньоденним обсягом у $8 мільйонів, що представляє собою зростання на 95% QoQ. Ref Finance вибув як провідний DEX на протоколі, з щоденним обсягом у $6 мільйонів, перевищивши Orderly Network.

Зокрема, NEAR спостерігав помітне зростання капіталізації ринку стейблкоїнів протягом Q1 2024 року, стрімко піднімаючись на 176% QoQ до $214 мільйонів. Цікаво, USDT відчув значне зростання, зі своєю капіталізацією ринку, збільшується на 1,155% QoQ, досягаючи $88 мільйонів. Видаючи Топ-20 Криптовалют

Щодо цінової дії, власний токен NEAR Protocol демонстрував сильну результативність, перевищуючи топ-20 криптовалют на ринку з підйомом на 9,4% за останні сім днів. Тим часом, Bitcoin зазнав незначної корекції ціни на 1,5% за останні 24 години.

Цей позитивний тренд дозволив NEAR повернутися до значущого рівня ціни у $7,40, що є важливим для бикових інвесторів.

Переглядаючи вперед, позначка $7,60 може виявитися потенційним рівнем опори для токену, служачи ключовою бар`єрою для моніторингу. Це може відкрити шлях для перевірки позначки $8, сигналізуючи про подальший вгору, якщо успішно перетнуто. Зв`язаної з читанням: Тому цей криптоаналітик вважає, що Bitcoin знаходиться в «примітній зоні купівлі»

Навпаки, позначка $6,80 з`явилася як ключовий рівень підтримки. Вона вже була протестована на вихідних і ефективно запобігла більш значному падінню ціни.

Незважаючи на оптимістичний вигляд, важливо зауважити, що токен залишається на понад 64% нижче від свого історичного максимуму в $20,4, досягнутого в 2022 році.

Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути
Новини: Terra Luna Classic вивільнила 726 мільйонів USTC
Новини: Terra Luna Classic вивільнила 726 мільйонів USTC
🚀 Terra Luna Classic вивільнила 726 мільйонів USTC з Anchor Protocol після міграції контрактів. Спільнота очікує виведення мільярдів LUNC та USTC. 🌌 #cryptonews
Переглянути