Bitcoin: втеча від гравітації - аналіз аналітика

Bitcoin: втеча від гравітації - аналіз аналітика

Bitcoin досягне втечи від гравітації? Аналітик висуває аргумент

Аналітик пояснив, як Bitcoin, здається, показує хороше утримання, щоб досягти втечі від гравітації на основі тенденції в цьому показнику. Bitcoin VWAP Oscillator показує бикову дивергенцію

Як пояснено аналітиком Віллі Ву в новому дописі на X, з`явилося бикове розходження в області індикатора середньої ціни за обсягу (VWAP) криптовалюти.

VWAP - це показник, який обчислює середню ціну для будь-якого активу, беручи до уваги не тільки ціну, але й обсяг. Формально його обчислюють як кумулятивну цінову суму, помножену на обсяг, поділену на кумулятивний обсяг. Цей показник додає більший вагу ціні, за якою торгується більший обсяг. Звичайно, для обчислення цього показника використовується обсяг, вказаний біржою, але для криптовалюти, наприклад Bitcoin, весь обсяг транзакцій є відкритим для загального доступу завдяки даним блокчейну. Ву використав обсяг в ланцюжку блоків для обчислення VWAP для BTC.

VWAP-осцилятор, фактичний індикатор цікавості тут, є відношенням між поточною ціною активу та VWAP. Ось графік, який поділився аналітик, що показує тенденцію в цьому показнику протягом останніх кількох років:

Значення показника, здається, знижувалося в останні дні | Джерело: @woonomic на X

Як показано на вищезазначеному графіку, Bitcoin VWAP-осцилятор був у від`ємній зоні впродовж останнього місяця, але нещодавно показав розворот.

Хоча показник росте, він все ще досить сильно знаходиться всередині червоної зони. У той же час, коли цей ріст, ціна криптовалюти протилежна.

За словами Ву, це бикове розходження, яке утворюється для активу, і це також те, яке може мати `багато місця для розвитку`, оскільки піки в монеті зазвичай відбуваються, коли осцилятор досягає точки розвороту на відносно високих рівнях всередині позитивної зони, яка все ще може бути досить далеко.

`Здається, це хороше утримання для BTC для досягнення втечі від гравітації`, - зауважує аналітик. Ще не відомо, чи розхідна втеча кільця приноситиме плоди для активу.

У деяких інших новинах, Bitcoin ведмеді (інвестори, які мають 1 000 BTC або більше) брали участь в покупці навколо останніх максимумів активу. Однак платформа маркетингової інтелектуальності IntoTheBlock розкрила, що спеки накопичення від цих великих інвесторів демонструють загальну спадну тенденцію.

Темп коливання великих інвесторів BTC протягом останніх кількох місяців | Джерело: IntoTheBlock на X

З графіка видно, що Bitcoin ведмеді купували на кожному зануренні протягом останніх кількох місяців, але також видно, що масштаб цього купівельного сприймання зменшувався з кожним.

Це може бути ознакою того, що апетит до покупки серед цих інвесторів, хоча є присутній, зменшується з кожним зануренням. Ціна BTC

На момент написання Bitcoin торгувався приблизно на рівні $63 500, що є більше ніж на 1% за останні сім днів.

Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
📉 Bitcoin падає, але можлива корекція до $63 000. Ініціативу на ринку тримають біки та ведмеді. Ціна може коливатися в діапазоні $61 000-65 000 в наступних тижнях. 📈 #Bitcoin #криптовалюта
Переглянути
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin ціна впала на 1.5% до $63,500. Il Capo вважає це можливістю, але невизначеність триває. Ліквідація $79 млн за останню добу. 📉🤔🔥
Переглянути
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
📉 Пітер Шіфф продовжує критикувати біткоїни, спершу за $3800, тепер - про гіперболічний графік. Чи є йому віра? 🤔📈
Переглянути
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Питер Брант передбачає зростання Bitcoin до $300,000, перевершивши золото. Інверсійний патерн голова і плечі на графіку BTC/Gold. Bitcoin торгується на рівні $62,741. 📈🚀
Переглянути