Новий термін для гендиректора Bithumb: плани щодо IPO

Новий термін для гендиректора Bithumb: плани щодо IPO

Південнокорейська криптобіржа Bithumb може повторно призначити свого генерального директора Лі Чже Вона, оскільки торговельна платформа прагне завершити запланований IPO.

Згідно з Business Post, термін управління Лі в Bithumb закінчується пізніше цього місяця. Але фахівці вважають, що йому буде наданий другий термін на посаді, оскільки фірма намагається прискорити свої плани з виходу на IPO.

Бітхамб прагне стати першою криптобіржею, яка вийде на публічну торгівлю на Korea Exchange.

Фірма, як повідомляється, розробила плани щодо виділення деяких зі своїх операцій в окрему компанію для прискорення процесу.

Лі став генеральним директором Bithumb у травні 2022 року після роботи голови глобальних операцій фірми.

Він очолив попередню спробу запуску IPO в 2020 році. Але ця пропозиція була відкладена через обурення щодо «непрозорої корпоративної структури» фірми.

В 2020 році спробу також зірвала розслідування служби прокуратури у зв`язку з обвинуваченнями у шахрайстві, пред`явленими колишньому голові ради Bithumb Holdings і Bithumb Korea Лі Чжонг Хуну.

Лі Чжонг Хун був звільнений. Bithumb відродив свої плани щодо IPO у листопаді минулого року.

Засновано місцеві засоби масової інформації, Південна Корея вживає рішучі заходи для боротьби зі сплеском злочинів, пов`язаних із криптовалютою, та випадків шахрайства, перетворюючи свою тимчасову службу для розслідування віртуальних активів на постійний орган.

Заходи, як повідомляється, Битхамб все ще планує виділитися в окрему компанію. Але ймовірно, що Битхамбу доведеться затримати це на деякий час, оскільки в першу чергу пріоритетом буде дотримання Закону про захист користувачів віртуальних активів, який набуватиме чинності з 19 липня 2024 року.

Засіб масової інформації пише, що «малоймовірно, що генеральний директор Лі буде замінений», оскільки фірма шукає «продовження своєї стратегії щодо IPO».

Лі також отримав визнання за те, що він підвищив успішність біржі під час криптовалютної зими, тимчасово скасовуючи комісійні збори.

Цей крок на короткий час дозволив обсягам торгів на Bithumb перевищити обсяги лідера ринку – біржі Upbit.

Компанія наразі поступилася відносно Upbit, після того як відновила комісійні збори. Але обсяги торгів на Bithumb залишаються високими за весь період.

Внутрішні фахівці також вважають, що Лі має підтримку Лі Чжонг Хуна. Останній може невдовзі повернутися на посаду члена ради Bithumb, зауважив засіб масової інформації.

Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
OKX планує перезапуск біржі в США з новим додатком до кінця 2024. Новий продукт для американських користувачів з ACH переказами. Партнерства з банками у процесі. Нова назва, нові можливості, розширення географії обслуговування 🚀
Переглянути
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути