Як заробити $1 млн на XRP: прогнози на майбутнє

Як заробити $1 млн на XRP: прогнози на майбутнє

Раніше того, як утримувати 10K, 50K або 100K XRP стане $1 млн Як аналізори ринку передбачають значне відновлення ціни для XRP, ми визначили, як ваші 10K, 50K або 100K утримані XRP можуть перетворитися на $1 мільйон.

Незважаючи на рефлінг суспільного ринку криптовалют, XRP збільшився лише на 1.87% за останній день. XRP, який наразі торгується по $0.5302, впав на 8.23% за місячними графіками. По поточній ціні, XRP також впав на 13.9% в цьому році.

Хоча кілька інвесторів вважають дії ціни XRP розчаровуючими, вони залишаються оптимістами стосовно перспектив монети. Цей оптимізм підтримується численними прогнозами XRP від відомих аналітиків, з проекціями можливих підйомів до $10, $20 та $100, що роблять хвилі в спільноті.

Як ваші 10K, 50K, 100K XRP можуть перетворитися на $1 млн

Поки ринкові спостерігачі продовжують видавати амбітні прогнози, інвестори оцінюють, як їх утримані XRP можуть перетворитися на $1 мільйон, якщо монета врешті-решт досягне цілей.

Як заробити $1 млн, коли XRP досягає $10

Минулого місяця відомий криптоаналітик Нік прогнозував, що XRP досягне цільового рівня $10 під час піку цього бичого циклу. Слід відзначити, що цей бичий цикл очікується закінчити до 2025 року.

Так само, інший аналітик, БарріС, очікує, що XRP вибухне у діапазон до $10 між 2028 та 2029 роками. По поточній ціні $0.5302, XRP потрібно зрости на 1 786% для досягнення цільового рівня $10.

Інвестори, які сподіваються заробити $1 млн, коли XRP досягне рівня ціни $10, повинні утримувати принаймні 100,000 монет XRP. Хороша річ у тому, що ці 100,000 монет XRP можна придбати зі знижкою по поточній ціні. Придбання 100,000 XRP сьогодні потребує інвестицій у розмірі $53,020.

Як стати мільйонером, коли XRP досягне $20

Крім того, популярний інвестор Біткойну Армандо Пантоха вважає, що ціна XRP може зрости аж до $20 в бичому ринку. Це представляє підйом на 3,672% від поточної ціни.

Після того, як Пантоха зробив прогноз, з`явились спекуляції щодо віддачі в розмірі $1 млн, якщо XRP досягне цілі у $20. Стати мільйонером, коли XRP доходить до рівня $20, потрібно утримувати баланс 50,000 XRP, який можна придбати сьогодні за $26,510.

Скільки XRP потрібно, щоб заробити $1 млн, коли ціна досягне $100

Крім того, інвесторам, які сподіваються бачити XRP на рівні $100, доведеться зачекати до після 2037 року, щоб цей прогноз матеріалізувався, згідно з прогнозами від Андре Форте. БарріС також лунало, що ціль у $100 стане реальністю після подільної кількості Біткойна 2032 року.

Щоб XRP досягнув позначки у $100, йому потрібно зрости на 18,760% від своєї поточної ціни. Як наслідок, інвестори, які мають на меті заробити $1 млн, якщо XRP досягне рівня ціни у $100, повинні утримувати принаймні 10,000 монет. По поточному обмінному курсу інвестори можуть накопичити 10,000 XRP за $5,302.

Чи може XRP досягти цих амбітних цілей? Можливість досягнення XRP цих амбітних цілей залишається під питанням через його обіговий обсяг, реальності ринку та тривалу правову битву між SEC та Ripple.

Окрім пошуку майже $2 мільярдів штрафів і пеналтів, SEC хоче, щоб суд наклав судовий забор на Ripple, щоб запобігти компанії продавати XRP інституційним клієнтам, зокрема клієнтам ODL. Згідно з судовим розкладом, відповідь SEC на опозицію Ripple до свого початкового закону про засади очікується до 6 травня.

Незважаючи на вимоги SEC, XRP все ще може спостерігати масштабний підйом у бичому ринку. Це можливо досягнути тому, що XRP в собі наразі має юридичну ясність як нецінний товар. Крім того, програмні продажі XRP більше не законно вважаються інвестиційними договорами.

Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
Руководитель Ripple про манипуляції ціною XRP
📰 Руководитель Ripple утверждает, что не манипулирует ценой XRP. Опровергает обвинения сообщества и выводит факты о торговле токеном. Цена XRP - $0.595, капитализация $33 млрд. #Ripple #XRP 🚀
Переглянути
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Токенізований фонд Franklin Templeton на Avalanche: шанси AVAX
Franklin Templeton запускає 1,53 трлн. доларів токенізованого фонду на Avalanche. Ціни AVAX можуть піднятися. Важливий крок для Franklin Templeton у цифрових пропозиціях. Грошові ринкові фонди на блокчейні набирають популярності. Avalanche привертає інституційних інвесторів. Перетворення на кращі та прозорі фінансові ринки 📈.
Переглянути
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Криптовалюта CVX: стрімке зростання і прогнози
Convex Finance ($CVX) знищує конкурентів, з рекордною ринковою виставою та активністю. Ціна може зрости ще більше, інвестори в захваті 😍📈 #CVX #криптовалюта
Переглянути
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Найактивніші DAO проекти у вересні 2024
Top DAO проекти за соціальною активністю: $TAO лідирує, $ICP децентралізує Інтернет, $ARB еволюціонує, $APE участь у рішеннях, $ICE з великою активністю, $UNI та $RARE з унікальним підходом, а $AAVE, $PEOPLE та $MKR завершують список. 🚀🔥 #DAO #DeFi
Переглянути