Прокинутий кит Ethereum: скільки ETH він утримує?

Прокинутий кит Ethereum: скільки ETH він утримує?

Неактивний кит Ethereum прокинувся після 8,8 років, ось скільки ETH вони утримують.

Відомий відстежувач криптовалют Whale Alert опублікував пост на платформі X про нещодавно прокинутого криптокита. Цей гаманець містить мільйони ETH.

Цей передмайнований кит провів майже дев`ять років у сплячці - це означає, що з 2015 року, року, що наступив після завершення початкової видачі монет Ethereum.

Реактивований гаманець містить майже 2000 ETH на суму $5,876,786.

💤 Адреса сплячого передмайну з 1,969 ETH (5,876,786 USD) була активована після 8,8 років!

Посилання на оголошення Whale Alert

Таким чином, Ethereum Foundation виводить ETH з ICO.

Перед цим прокинувся давній гаманець, що належить Ethereum Foundation, після дев`яти років сплячки. Гаманець передав рекордні 2000 ETH, оцінені приблизно в $6,5 млн.

Ці гроші, вкладені в нього під час ICO Ethereum, були переведені на нову адресу блокчейна.

В минулому ринок реагував негативно, коли Ethereum Foundation випускала великі суми Ethereum. Це не єдиний продаж цією видатною установою, поміченою учасниками ринку на цьому тижні. Раніше сьогодні було повідомлено, що інший гаманець, пов`язаний з фондом, продав 100 ETH за 291,267 DAI через Cow Protocol.

Активність китів Ethereum стрімко зросла.

Цей прокинувшийся давній кит виник після того, як загальна активність китів Ethereum продемонструвала найбільший ріст адрес протягом минулого року. Приблизно 139,560 нових гаманців ETH було створено за один день - 29 квітня, за словами криптотрейдера та аналітика Алі Мартінес.

В цей тиждень друга за розміром криптовалюта побачила величезний спад на 12,16%, впавши з $3,243 до зони $2,960. Це було наслідується невеликим відскоком на 3,87%. Ця знижка надала велику можливість купити знижку, і трейдери відразу скористалися цим, відкривши майже 140,000 нових гаманців, розширюючи мережу.

Відомий криптоаналітик Майкл ван де Поппе щойно твітнув, що очікує, що Ethereum може впасти до зони $2,500 `для найоптимальнішої гри`. Проте він не вважає, що крипторинки ймовірно зазнають такої важкої корекції. `Більшість негативу вже за плечима`, - додав він.

Посилання на твіт Майкла ван де Поппе

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути