Нагородження дослідника та відновлення CRV після взлому

Нагородження дослідника та відновлення CRV після взлому

Curve Finance нагороджує дослідника $250 тис., Curve DAO (CRV) все ще в червоному після взлому

У значному розвитку ситуації Curve Finance, протокол за криптовалютою Curve DAO (CRV), визнав внесок дослідника з кібербезпеки Марко Крок. Останній отримав $250 000 за виявлення критичної уразливості в протоколі.

Дослідник, що діє під псевдонімом Марко Крок та представляє Kupia Security, виявив уразливість у протоколі децентралізованих фінансів Curve Finance.

Виявлені уразливості мали потенціал допомогти хакерам витягти значні суми з криптовалютних протоколів. Розкривши цю помилку і пояснивши, як вона може маніпулювати балансами та знімати кошти з пулів ліквідності, Крок значно сприяв зміцненню безпеки Curve Finance.

Велика подяка за виявлення! Атаки на жало не так страшні (кошти все одно можна відновити, і немає прибутку для атакувальника) - могло б спричинити серйозну паніку, якби це сталося.

Curve DAO (CRV) все ще відновлюється після нещодавнього взлому

Незважаючи на позитивний розвиток у нагородженні Крока за його відкриття, токен Curve DAO (CRV) все ще стикається з викликами в умовах загального падіння ринку.

CRV відчув значне зниження вартості протягом минулого місяця, впавши на вражаючих 39.33%. Крім того, ринкова капіталізація токена також постраждала, впавши на 2.05% за останні 24 години окремо.

Курива ціна/USDT графік

Хоча ця спускова траєкторія відображає загальну ринкову нестабільність, спостережену у різних цифрових активах, боротьба CRV слідує за серією негативних подій, включаючи нещодавній взлом, який вплинув на Curve Finance.

Зусилля по відновленню Curve Finance

У зв`язку з взломом 2023 року, який поштатнув Curve Finance, здійснюються зусилля для полегшення відновлення та вирішення наслідків інциденту.

Протокол недавно вдалося відновитися після взлому на суму $62 мільйонів, з упором на відшкодування постраждалим надавачам ліквідності. Окрім зусиль з відновлення та відшкодування, протокол також видав $1.85M общественної винагороди за виявлення DeFi-експлуатора.

Дані з ланцюжка підтверджують, що значна більшість власників токенів затвердила розподіл токенів на суму понад $49.2 мільйонів. Ці кошти призначені для відшкодування збитків, завданих різними пулами, включаючи Curve, JPEG`d (JPEG), Alchemix (ALCX) та Metronome (MET).

Просто хотів підкреслити масштаб цього. Жертви стають цілими за цим голосуванням з: - $7.2M вартістю ETH, відновленим білими шляхами та розподіленим до DAO - $42M вартістю CRV, компенсуючи невідновлені частини (заставлені) - Інші кошти, відновлені білими шляхами, розподілені до голосування

Ще не відомо, чи зусилля по відшкодуванню піднімуть настрій CRV і врятуватимуть його від поточного спаду.

Повідомлення Curve Finance нагороджує дослідника $250k, Curve DAO (CRV) все ще в червоному після взлому з`явилося спочатку на Invezz

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути