Злам облікового запису Dune Analytics: інформація про фейкові повітряні капельки.

Злам облікового запису Dune Analytics: інформація про фейкові повітряні капельки.

Обліковий запис Dune Analytics, офіційний обліковий запис блокчейн платформи, було офіційно скомпрометовано протягом понад 90 хвилин, поки команда знову не мала доступ до облікового запису в соціальних мережах.

Згідно з постом від Dune, хакери використали свій недавно знайдений доступ до облікового запису на платформі, щоб просувати фейкові повітряні капельки своїм followerам та намагалися обдурити інвесторів на їх важко зароблені гроші. Однак платформа підтвердила, що вони знову отримали доступ до облікового запису.

Пост від Dune підтвердив, що фейковий твіт про повітряні капельки був активним близько 15 хвилин в обліковому записі в соціальних мережах платформи. Проте платформа підтвердила, що `ні Dune airdrop або токен в даний момент не активний або запланований`, додавши, що тепер у них повний контроль над обліковим записом.

До отримання доступу до свого облікового запису на X, Dune також випустили безпечний сигнал, який просив користувачів `уникати взаємодії з будь-якими посиланнями або контентом, які поширюються через офіційний обліковий запис Twitter Dune` доки проблема не буде вирішена.

`Загальне нагадування, Dune не проводить жодних продажів токенів або діяльностей з повітряними капельками. Будьте бджоли і обережні стосовно будь-яких спілкувань, що стверджують інше, оскільки це не санкціоновано Dune.`

Пізніше користувачі X поділилися зображеннями Dune, заявляючи, що вони отримали доступ до свого облікового запису на X. Зазвичай, коли хакери отримують доступ до облікового запису на X, вони обдурюють користувачів, просивши їх підключити свої гаманці за допомогою фішингового посилання для якоїсь фейкової, прибуткової повітряної каплі. Подібні інциденти вже траплялися в минулому на X.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що можуть виникнути внаслідок використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачі рекомендується бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути