Ціна Ethereum зростає: очікується досягнення $3,500

Ціна Ethereum зростає: очікується досягнення $3,500

Ціна Ethereum націлюється на $3,5тис. в умовах зниження ринкового запасу на $17 мільйонів за 3 дні

Ціна Ethereum (ETH) зросла до $3,350 28 квітня, що відзначає 17% стрибок за останні 10 днів, так як показники on-chain показують ключовий каталізатор за останню зростання. Власники Ethereum зменшили ринковий запас на $17 мільйонів за 3 дні.

Коли ціна Ethereum впала до мінімуму за 2024 рік в $2,868 19 квітня, це викликало страхи щодо майбутнього впливу падіння Біткоїна після халвінгу, що приведе ETH до нових мінімумів. Однак, замість великого відчутного продажу, володарі великих обсягів ETH та користувачі Ліквідності стейкінгу похіджувань (LSD) перейшли до угод щодо урядання для подолання спаду ринку з пасивним доходом.

Як було зазначено в раніше звіті від The Crypto Basic, скачок на $620 мільйонів у стейкінгу Ethereum 2.0 здавало б видимо допомагав збавити продажні тиск в ринках ETH протягом останнього тижня. Ціна Ethereum порівняно з Ціною Біткоїну

Не дивно, що ціна Ethereum перевершувала BTC на значну кількість за останні 10 днів. Вище зазначені графіки показують, що ETH відновився на 17% між 19 квітня та 29 квітня. Тим часом, ціна BTC скінчилася на 5% протягом того ж 10-денного періоду.

Поглядаючи поза рухами ціни, тенденції даних on-chain, спостережені за останні 3 дні, свідчать про те, що Ethereum, ймовірно, продовжить свою переможну серію понад BTC на наступному тижні. Метрика Netflow обміну IntoTheBlock відстежує щоденну різницю між внесками та вилученнями певної криптовалюти на визнаних криптовалютних біржах.

По суті, від`ємна тенденція обмінного Netflow означає, що інвестори все більше виводять монети до довготривалого зберігання чи стейкінгу, зменшуючи доступний ринковий запас, і навпаки.

Як видно на знімку, вище Ethereum зафіксував негативні потоки впродовж 3 послідовних торгових днів, якісяють до 26 квітня. І протягом цього періоду інвестори перевели в загальній склад довготривалого зберігання і стейкінгу 5,410 ETH з обміну.

В момент публікації 29 квітня, ціна ETH торгується навколо $3,180, що показує, що володарі Ethereum зменшили поточний ринковий запас приблизно на $17 мільйонів. Прогноз ціни ETH: опір $3,250 наблизжає

Виходячи зі зниження на $17 мільйонів у ринковому запасі ETH, ціна Ethereum, здається, готується перевершити Біткоїн вдруге поспіль, оскільки бики прагнуть відновити відмітку в $3,500.

Але, на основі історичних тенденцій накопичення, ціна Ethereum повинна опублікувати зелену свічку вище території $3,266, де 2.07 мільйони адрес отримали 4.93 мільйона ETH підтверджують цей биковий прогноз ціни.

Якщо бики Ethereum можуть провести рішучий розрив вище $3,270, подальше зростання до $3,500 може слідувати. Але, навпаки, якщо ціна ETH зазнає іншого значного спаду, вона може сповзти до $2,980, перш ніж знайде значний кластер підтримки.

Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути