Продаж в травні: як веде себе Bitcoin?

Продаж в травні: як веде себе Bitcoin?

Чи стосується `Продаж в травні` Bitcoin? Як виконується BTC у травні: биковий чи ведмежий?

Поки триває спадна тенденція на ринку Bitcoin та криптовалют, інвестори сподіваються на підйомну тенденцію в травні.

На цей момент, коли всі очі звернуті на травень, чи подобається Bitcoin у травні? Як він виконувався в попередні місяці травня? Давайте розглянемо відповіді на ваші питання.

У таблиці нижче ви можете побачити порівняльну продуктивність Bitcoin у травні.

Як видно з таблиці, Bitcoin в цілому зростав у квітні та зменшувався в травні. Відповідно, в той час як BTC закривав травень в червоному протягом останніх 3 років, він впав на 35,3%, відповідно; він впав на 15,6% та 6,9%.

За даними Coinglass, Біткойн зросло в травні лише протягом 5 років з останніх 11 років; Здається, що в інших 6 роках він закривався з впаданням.

Якщо BTC закриє цього травня в червоному кольорі, тобто з впаданням, то він продовжить свою серію впадань останніх 3 років. Чи впаде Bitcoin в травні?

З іншого боку, питання в тому, чи буде знову на порядку денному стратегія `продати в травні і просто зникнути`, яка широко відома в фінансовому світі, дані з 2013 року дають чіткий сигнал про виконання Bitcoin у травні. .

Коли ми дивимося на Bitcoin цих днів, готуючись до входження у травень, бачимо, що ціна продовжує накопичуватися вище рівня у 60 000 доларів. При цьому аналітики вказують, що технічно ціна знаходиться в безпечній зоні щодня, поки вона не закриється нижче рівня $ 61,100, вони вважають можливе різке зниження в травні можливістю для покупки. Підсилюють цю оцінку зменшення напівлювання Bitcoin та очікування чотирирічного циклу.

Хоча він впав у шістьох з 11 травневих місяців з 2013 року, він зріс лише в п`ять. Ця ситуація показує, що стратегія `продавати в травні` загалом відбивається на Bitcoin, а також розкриває, що вона не завжди є дійсною.

На цьому етапі, хоча впадання Bitcoin у травні останніх 3 років зробило хвилювання `продавати в травні і зникнути` широко поширеним у криптопромисловості, ефект напівання купить у це очікування та страх? Ми будемо слідувати.

BTC продовжує торгуватися на рівні $62,780 на момент написання.

*Це не інвестиційні консультації.

Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
Прогноз ціни Bitcoin (BTC) на 22 вересня: ведмеді захоплюють ініціативу
📉 Bitcoin падає, але можлива корекція до $63 000. Ініціативу на ринку тримають біки та ведмеді. Ціна може коливатися в діапазоні $61 000-65 000 в наступних тижнях. 📈 #Bitcoin #криптовалюта
Переглянути
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin ціна впала на 1.5% до $63,500. Il Capo вважає це можливістю, але невизначеність триває. Ліквідація $79 млн за останню добу. 📉🤔🔥
Переглянути
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
📉 Пітер Шіфф продовжує критикувати біткоїни, спершу за $3800, тепер - про гіперболічний графік. Чи є йому віра? 🤔📈
Переглянути
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Питер Брант передбачає зростання Bitcoin до $300,000, перевершивши золото. Інверсійний патерн голова і плечі на графіку BTC/Gold. Bitcoin торгується на рівні $62,741. 📈🚀
Переглянути