Новий Ethereum ETF: Franklin Templeton чекає на схвалення SEC

Новий Ethereum ETF: Franklin Templeton чекає на схвалення SEC

Франклін Темплтон вніс Ethereum ETF під тікером EZET на веб-сайт Депозитарного та Клірингового Корпорацію (DTCC).

Фонд управління активами Франклін Темплтон вніс свій Ethereum біржовий фонд (ETF) під тікер EZET на веб-сайт ДТСК у стовбці створення або викуп.

Відомості про `Franklin Templeton Ethereum TR Ethereum ETF` вказані на веб-сайті ДТСК. Продукт ще не отримав схвалення Комісією з цінних паперів та бірж (SEC).

Франклін Темплтон чекає на схвалення.

12 лютого Франклін Темплтон став останнім фондом, який подав заявку на внесення Ethereum ETF на місці до SEC - приєднавшись ​​до довгого списку фондів, таких як BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Invesco та Galaxy, а також Ark Invests Кеті Вуд та 21Shares, всі з яких подали заявки на Ethereum ETF на місці. SEC відкладає рішення щодо ETH ETF.

Минулого тижня SEC оголосила відкладення прийняття рішення про запропонований Ethereum ETF фонд Франклін Темплтон, продовживши термін до 11 червня. Ця новина стала відомою з публічного заяви про випуск, залишаючи майбутнє цього фінансового продукту невизначеним на даний момент.

Запропонований ETF прагне відслідковувати ціну ефіру та використовуватиме Coinbase Custody Trust Company та Bank of New York Mellon як кастодіі.

У березні SEC відклала рішення про схвалення Ethereum ETF фонду BlackRock на місці. SEC має тепер до 23 травня схвалити або відхилити заявку VanEck на Ethereum ETF, що відслідковує другий за обсягом криптовалюту в світі.

Аналітик Bloomberg Intelligence Джеймс Сейффарт висловив сумніви, вказавши, що поточний раунд заявок на Ethereum ETF може бути відхилений.

Раніше СЕО та засновник Tron Джастін Сан сказав, що малоймовірно, що Ethereum ETF буде схвалений у травні, оскільки криптовалюті потрібна `довгострокова освіта з регуляторами`.

Статус Ethereum знаходиться в лімбо - на даний момент ETH не вважається цінним папером за SEC, проте це може змінитися дуже швидко.

Було широко повідомлено, що кілька компаній з США отримали підлягаючі судовому переслідуванню накази спробувати звести ETH до категорії цінних паперів.

Ефір розглядається як децентралізована криптовалюта, а не як цінний папір.

Однак регуляторні органи, такі як SEC, продовжують моніторити криптовалютний простір і можуть надати додаткові рекомендації та внести раптові зміни або нові рішення в майбутньому.

Важливо бути в курсі регуляторних змін.

У четвер стало відомо, що розробник Ethereum фірма Consensys, керована Джо Лубіном, подала позов 25 квітня на SEC через `надмірне регулювання` навколо блокчейн Ethereum.

У заяві на платформі соціальних мереж Х, Лубін сказав, що Consensys вжила важливий крок для `збереження доступу до ефіру і, за допомогою, блокчейну Ethereum в США. Ми підемо на суд проти SEC та боремося з його надмірним регулюванням`.

У своєму блозі Consensys зазначила, що безладний підхід SEC спричинює хаос серед розробників, учасників ринку, установ та країн, які розбудовують або вже керують критичними системами, які працюють на блокчейні Ethereum - найбільшій платформі для децентралізованих додатків у світі.

Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути