Ethereum (ETH) може перевершити Bitcoin (BTC) в майбутньому хмарному ралі

Ethereum (ETH) може перевершити Bitcoin (BTC) в майбутньому хмарному ралі

Аналізатор та крипто-коментатор, що використовує нікнейм @hedge__x, впевнений, що Ethereum (ETH) має всі шанси перевершити Bitcoin (BTC) в майбутньому хмарному ралі. `Найбільше розчарування для Bitcoin Dominance`: Торговець сумнівається в Bitcoin (BTC).

Bitcoin (BTC), найбільша криптовалюта, б`є новий історичний рекорд в циклі. Проте, навіть понад 100 000 доларів за BTC, це буде розчаруванням для багатьох прихильників Bitcoin, поділився @hedge__x 19 січня на своєму профілі.

З іншого боку, Ethereum (ETH) має значно більший потенціал порівняно з помаранчевою монетою. Серед інших каталізаторів, Ethereum (ETH) збирається отримати схвалення ETF. Це може стати чудовим каталізатором наступного ралі ETH.

Варто зазначити, що Ethereum (ETH) наближається до активації оновлення EIP-4844 або Proto-Danksharding. Воно змінить правила гри на L2 та зробить їх більш ефективними з точки зору використання ресурсів.

Таким чином, аналітик позитивно ставиться до потенціалу Total2, показника сукупної капіталізації криптовалюти без урахування Bitcoin (BTC).

Показник Bitcoin Dominance (BTC.D) очікує `максимального розчарування`, вирішив трейдер. Правовий статус Ether є важливим для схвалення ETH ETF.

У січні 2024 року показник Bitcoin Dominance (BTC.D) втратив моментум. Після досягнення місцевого максимуму понад 55% 9 січня, він втратив 7,5% (4,6 пункта) менше ніж за 10 днів.

ETF Ethereum - одна з найбільш очікуваних подій в криптовалютному сегменті 2024 року. Спільнота та експерти помірно оптимістичні щодо його можливого схвалення.

Однак, судові процеси між американською SEC та криптовалютними біржами щодо нелегальних пропозицій цінних паперів можуть вплинути на графік схвалення ETF Ethereum.

Разом з іншими альткоїнами великої капіталізації, Ether є однією з токенів, щодо яких SEC заявила про їх незареєстровані цінні папери.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути