Прорив Ethereum до $3,500: інвестори вкладають $620 млн

Прорив Ethereum до $3,500: інвестори вкладають $620 млн

Ціна Ethereum загрожує досягненням $3,500, оскільки інвестори ставлять $620 мільйонів після Halving Bitcoin

Ціна Ethereum (ETH) відкрилася на рівні $3,140 25 квітня, коли піонерська мережа смарт-контрактів почала показувати початкові ознаки надходження відновлення. Тенденції даних on-chain показують, що реакція інвесторів ETH на Halving Bitcoin може бути ключовою для наступної ралі.

Чи збирається ціна Ethereum досягти $3,500? Інвестори ставлять ETH на суму $620 мільйонів протягом 5-днів

Мережа Bitcoin виконала свій 4-й Halving 20 квітня, спровокувавши дикий волатильність по всьому світу криптовалютних ринків, оскільки інвестори переходять на фронт перед можливими вигодами від цього історичного події.

З часу Halving Bitcoin ціна Ethereum має труднощі з отриманням моментуму через падіння ринкової ліквідності та нестійкий настрій серед торговців-геокерів на короткі терміни. Але дани на ланцюгу показують, що валідатори вузлів Ethereum стали більш позитивно налаштовані.

  • Схема нижче показує офіційні дані про реальні зміни кількості монет ETH, внесених у смарт-контракти Ethereum Proof-of-Stake (PoS) Beacon Chain.
  • Напередодні Halving Bitcoin 20 квітня загальна сума депозитів на стейкінг на ланцюгу Ethereum Beacon становила 31,6 мільйона ETH. Цікаво, що інвестори внесли додаткові 300,000 ETH, піднявши загальну суму до 31,9 мільйонів ETH на момент написання 25 квітня.

Як і в усіх мережах PoS, зростання кількості застосованих монет підвищує безпеку мережі Ethereum. Але ще важливіше, це зменшує короткострокове подання на ринку. Протягом періоду сповільнення попиту на ринку це може бути критичним для уповільнення продажного тиску.

За поточними цінами це означає, що Ethereum мають застосовані монети вартістю понад $620 мільйонів протягом 5 днів після Halving Bitcoin. Очевидно, це має ключову роль у допомозі ціні ETH захистити підтримку на рівні $3,000 за останні дні.

Прогноз ціни ETH: Ускладнений шлях до $3,500

Незважаючи на тимчасово, вузли валідаторів, які забирають $620 мільйонів ETH з негайного подання на ринок, ставлять Ethereum ціну на те, щоб сконсолідувати вище $3,000, поки бики планують наступну спробу до $3,500.

Проте, щоб повернутися до $3,500, графік In/Out of the Money від IntoTheBlock показує, що ETH спочатку повинен перетнути зближений продажний стін на території $3,250.

  • Як показано вище, 2,1 мільйон адрес придбали 4,58 мільйони ETH за середньою ціною $3,236. Якщо вони вирішать вийти на свою точку без убитків, ціна ETH може зазнати інтенсивних вітрів і боротьби для прориву вище $3,250 в найближчий час.

Якщо стейкери Ethereum продовжують відкладати більше монет у ланцюг Beacon, бики можуть скористатися розрідженням подання на ринку, щоб провести рішучий прорив вище $3,500.

Проте, у випадку песимістичного розвороту, ETH може впасти до рівня $2,918, перш ніж знайти міцний підтримуючий кластер.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути