Партнерство MoonPay та Tonkeeper: Запуск USDt на TON

Партнерство MoonPay та Tonkeeper: Запуск USDt на TON

MoonPay у партнерстві з Tonkeeper для запуску USDt на TON

MoonPay з радістю оголошує партнерство з Tonkeeper для полегшення запуску USDt на The Open Network (TON). Це партнерство, безсумнівно, сприятиме просуванню доступності та корисності цифрових валют для спільноти TON. Заохочений інноваційними функціями TON, Tonkeeper є простим для користувача гаманцем самоконтролю, який дозволяє швидкі та безпечні транзакції, реалізовані на Toncoin та інших криптовалютах та токенах.

МoonPay підтримує запуск USDt на @ton_blockchain разом з @tonkeeper.

Tonkeeper - це найлегший гаманець самоконтролю для оплати Toncoin та інших токенів.

Відкрита мережа - це глобальне, децентралізоване блокчейн спільнота, яка будує екосистему Web3 в Telegram.

Перейдіть за посиланням... pic.twitter.com/ZVqM9g21on - MoonPay 🟣 (@moonpay) 24 квітня 2024 р.

Користувачі Toncoin отримують доступ до Tether через колаборацію Tonkeeper та MoonPay

Останнє підтримка MoonPay дозволить користувачам Tonkeeper купувати Tether безпосередньо через інтерфейс гаманця, забезпечуючи легкий доступ до стейблкоїна. Запуск USDt на TON - позитивна подія глобально та особливо в динаміці для все більш популярної екосистеми Web3 в Telegram.

Нагадуючи, що TON, або The Open Network, - це децентралізована блокчейн спільнота з широким охопленням в Telegram, яка налічує понад 900 мільйонів людей по всьому світу. Партнерство між TON та Tether подальшим чином покращить доступність платежів один до одного та дозволить користувачам Telegram здійснювати платежі через кордони в рамках усталеного партнерства. Інтеграція MoonPay, Tonkeeper та USDt призначена трансформувати екосистему TON

Цей крок підвищить статус зусиль TON у демократизації фінансів по всьому світу та розширить можливості використання цифрових валют поза звичайними межами. Токеном TON є Toncoin, використовується переважно в ліквіднісних пулах, збірках, торгівлі, гральних і NFT відсотках.

Додавання USDt надасть власникам Toncoin та користувачам Tonkeeper доступ до більшої кількості фінансових інструментів, створюючи більш іммерсивний досвід з цифровими валютами. Слід зауважити, що сервіс на даний момент недоступний в Сполучених Штатах через організаційні проблеми. Тим не менш, інтеграція MoonPay, Tonkeeper та USDt матиме значний вплив на використання цифрових валют в екосистемі TON.

Запуск USDt на TON є значним кроком у розвитку DeFi в Telegram. Це додатково підтверджує, що розробники ДАПП та творці систем будуть акцентувати увагу на рішеннях масштабованості. Це підвищить використання цифрових валют, дозволяючи користувачам взаємодіяти з їх активами з мінімальними зусиллями. Враховуючи ці виклики, партнерство має потенціал підтримати фінансову інфраструктуру екосистеми TON та забезпечити плавні транзакції.

Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
Перезапуск біржі OKX в США: новий додаток з ACH
OKX планує перезапуск біржі в США з новим додатком до кінця 2024. Новий продукт для американських користувачів з ACH переказами. Партнерства з банками у процесі. Нова назва, нові можливості, розширення географії обслуговування 🚀
Переглянути
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути