Оновлення BIP: нові редактори для Bitcoin

Оновлення BIP: нові редактори для Bitcoin

Оновлення нових редакторів BIP полегшить розвиток Bitcoin?

Відкритий розвиток Bitcoin часто викликає захват, проява стійкості мережі і важкість її захоплення. Проте, розглянувши уважніше, будь-що таке складне, як розвиток, оновлення та виправлення блокчейну в реальному часі, часто включає свої виклики.

Це уривок з бюлетеня The Node, щоденного огляду найважливіших криптоновин на CoinDesk та за його межами. Ви можете підписатися, щоб отримати повний бюлетень тут.

Одною з основних проблем протягом останніх кількох років був підводний камінь в редагуванні BIP, або пропозицій по вдосконаленню Bitcoin, стандарту для пропозицій необов`язкових оновлень програмного забезпечення, які якось змінять протокол Bitcoin.

Це має змінитися в майбутньому, після того як розпорошена, глобальна спільнота розробників Bitcoin вирішила призначити п`ять нових редакторів BIP. Цей крок відзначає перше раз у історії Bitcoin, коли більше, ніж одна людина працювала на цьому посту – посада, яку протягом останнього десятиліття займав контроверсійний редактор BIP Люк Дешджр.

Розробник Bitcoin Core Ева Чоу очолила процес номінації для призначення п`ятеро нових редакторів: розробник Bitcoin та співзасновник Custodia Bank Брайан Бішоп (відомий як Канзуре), співведучі розсилки bitdevs.org Марч та Рубен Сомсен, головний технологічний директор Lightning Labs Олаолуа Осунтокун (відомий як Роасбіф) та співрозробник Bitcoin Core Джонатак. Багатомісячний пошук завершився в понеділок після того, як Джонатак вніс зміни до BIP GitHub.

`Проблема полягала в тому, що Люк був єдиним редактором BIP, що означає, що він єдиною людиною, яка могла злити щось у репозиторій BIP`, – розповіла Чоу CoinDesk у інтерв`ю. `Це охоплює все від майже нульового зусилля до великих зусиль, і виявилося, що Люк не мав на це часу`.

`Я вважаю, що те, що він робить, він вважає найкращим для Bitcoin та те, що вона вважає найбільш децентралізованим і найкращим для всієї валюти`, – додала Чоу, хваливши багато внесків Дешджра протягом років. Окрім регулярних внесків у Bitcoin Core, Дешджр також обіймає посаду головного технологічного директора Ocean Mining.

Редагування BIP є великою частиною процесу розробки, що включає будь-що від `банальних речей` як виправлення помилок у пропозиціях до оцінки, чи має це бути BIP, призначення йому номера та надання докладного відгуку, пояснила Чоу. Кінцевою метою цього процесу було б злиття BIP у репозиторій GitHub.

Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin (BTC) знижується - il Capo розповідає свої думки
Bitcoin ціна впала на 1.5% до $63,500. Il Capo вважає це можливістю, але невизначеність триває. Ліквідація $79 млн за останню добу. 📉🤔🔥
Переглянути
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
Почему Питер Шифф предлагает продать биткоины.
📉 Пітер Шіфф продовжує критикувати біткоїни, спершу за $3800, тепер - про гіперболічний графік. Чи є йому віра? 🤔📈
Переглянути
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Прогноз Peter Brandt: Bitcoin може досягти $300,000
Питер Брант передбачає зростання Bitcoin до $300,000, перевершивши золото. Інверсійний патерн голова і плечі на графіку BTC/Gold. Bitcoin торгується на рівні $62,741. 📈🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: Індикатори показують тимчасову паузу перед подальшим ростом
Прогноз ціни Bitcoin: Індикатори показують тимчасову паузу перед подальшим ростом
Огляд: Bitcoin наближається до опори $64-$64,5 тис. Перекуплений RSI сигналізує про можливу паузу перед подальшим ростом. Очікується, що ціна може відхилитися на рівнях опори перед продовженням вгору. 📈🔍
Переглянути