Кеннеді пропонує внести бюджет США на 2024 рік на блокчейн

Кеннеді пропонує внести бюджет США на 2024 рік на блокчейн

Роберт Ф. Кеннеді молодший пропонує внести бюджет США на 2024 рік на блокчейн

Претендент на посаду президента Сполучених Штатів Роберт Ф. Кеннеді молодший запропонував внести бюджет країни на 2024 рік на відкритий блокчейн.

Під час свого мітингу 21 квітня в Мічигані, Кеннеді сказав, що покладення бюджету США на блокчейн дозволить американцям отримувати доступ до будь-якого бюджетного пункту у будь-який час.

За словами Кеннеді, інтеграція бюджету з технологією блокчейн значно збільшить прозорість. Він проілюстрував це, сказавши: `Якщо хтось витрачає $16,000 на унітазове сидіння, кожен буде про це знати`.

Якщо пропозиція стане реальністю, американські платники зможуть відстежувати, де витрачаються кошти. Ідея була добре сприйнята деякими частинами криптоспільноти, деякі заявляють, що це припинить корупцію.

`Покладення всього бюджету США на блокчейн було б трансформаційним. Я не вірю в сріблюваті кулі, але це майже є найближчим до такої`, написав один користувач Ікс.

Інший користувач зауважив, що `громадське облік може бути найкращим випадком використання технології блокчейн`, на додачу до реалізацій в галузі ланцюжків поставок.

Проте, деякі критики цієї ідеї стверджують, що Кеннеді використовує цю пропозицію для просування своєї програми централізованої цифрової валюти (ЦЦВ). За словами Ікс-користувача Джеремайя Гардінга, це неможливо втілити для уряду відстеження всіх бюджетних транзакцій без впровадження `іншої одиниці валюти`, як, наприклад, ЦЦВ.

Цікаво, що Кеннеді, який є видатним прихильником децентралізації, раніше висловлював занепокоєння стосовно запуску ЦЦВ в США. Ще у січні 2024 року він описав ЦЦВ як `каламбур для прав людини та громадянських прав`.

Кеннеді також є одним із небагатьох президентських кандидатів, які публічно підтримали Біткоїн. Минулого року під час конференції Bitcoin 2023 в Маямі він оголосив, що його кампанія прийматиме пожертвування в Біткоїні (BTC). Надіючий на президентство також розкрив, що купив Біткоїни у той же рік.

Незважаючи на те, що деякі регулятори й продовжують підтримувати криптовалюти, ця тема залишається предметом активних дискусій на всесвітньому рівні. Технологія блокчейн, з іншого боку, бачила реалізації в різних сферах громадського сектору, і регулятори відкриті в своєму підході.

Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
🚀 Пять елітних платформ з аірдропами: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync. Кожна пропонує вигідні умови для учасників. ⚡🔥 #криптовалюти #аірдропи
Переглянути
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути